BUSSE Vattensnäcka KAUGAN-SHAPED 14 mm, dubbelbruten 11,5 cm/65 mm i korthet:


busse wasserprese kaugan® -formad 14 mm, dubbel trasig - exakt kontroll med optimal komfort

Busse Wasserbrese Kaugan®-formad 14 mm, två gånger trasig representerar en överlägsen tänder som säkerställer effektiv och mild kommunikation mellan ryttare och häst. På grund av det dubbla avbrottet och den ellipesformade mittstycket möjliggör detta tänder en balanserad effekt på hästens tunga och laddning och därmed erbjuder förbättrad kontroll och högre komfort.

Munnstycket från Kaugan ® UP> ökar acceptansen av biten och främjar salivbildning, vilket ökar hästens välbefinnande under ridning. Ringarna gjorda av robust rostfritt stål och de anslutande medlemmarna, som är noggrant anpassade till respektive bitstorlek och tjocklek, säkerställer en optimal passform och hållbarhet för biten.

För ryttare som sätter de högsta standarderna i relation till effektiviteten och komforten för din utrustning, bussarna Wassertrense Kaugan®-formade 14 mm, två gånger trasiga . Med sin speciella konstruktion och material av hög kvalitet förenar det sömlöst till professionell ridutrustning.

Översikt:

  • Dubbel trasig med ellipesformat mittpunkt
  • Anatomiskt anpassade munstycken för balanserat inflytande på tungan och belastningen
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen>
  • Munnstycket från Kaugan ® för förbättrad acceptans och urtag
  • Ellipsen -formad mittpunkt skräddarsydd efter storleken på biten och styrkan
  • Alla anslutande medlemmar anpassade till storleken på biten och styrkan
  • Ringar gjorda av robust rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycket: Kaugan

    ® ​​ UP>

  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar vattenbryggan kaugan®-formad 14 mm, dubbel trasig

faq

Vad drar bussen Wasserbrese Kaugan®-formad 14 mm, dubbel trasig, särskilt från?
Bussen Wassernse Kaugan®-formad 14 mm, dubbel trasig, kännetecknas av din munstycke Från Kaugan

® ​​ UP>, vilket förstärker acceptans och salivbildning i hästen. Det ellipen -formade mittpunkten och alla anslutande medlemmar är perfekt matchade med respektive dieum -storlek och styrka, vilket säkerställer en optimal passform och hög komfort.

Vem ska använda Busse WasserTrens Kaugan®-formad 14 mm, dubbel trasig, användning?
Bussen WasserserStrense Kaugan®-formad 14 mm, är idealisk för ryttare som är idealiska att det är idealiskt att det är idealiskt att det är idealiskt att det är idealiskt att det är idealiskt att det är idealiskt att det Placera värde på pålitliga, effektiva och bekväma tyglar. På grund av dess speciella konstruktion och material av hög kvalitet erbjuder det optimal komfort och hållbarhet, vilket gör det till ett perfekt val för krävande ryttare.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.