BUSSE Olive huvudbit rostfritt stål 16 mm 11,5 cm/65 mm i korthet:


Bussar Olive Head Bite rostfritt stål 16 mm - toppkvalitet för ökad kontroll och komfort

bussar olivhuvudbett rostfritt stål 16 mm är en första klass tandvård som säkerställer en lugn och stabiliserad position i hästens mun. Med sin helt enkelt trasiga form möjliggör det effektiv kommunikation mellan ryttaren och hästen genom att reagera försiktigt och exakt till återinsalhjälpmedel.

Dessa tänder kännetecknas särskilt av dess rostfritt stål av hög kvalitet. Både munstycket och ringarna på dessa tänder är gjorda av rostfritt stål, vilket gör det robust och rostresistent. Dessutom är alla anslutningsmedlemmar noggrant anpassade till respektive bitstorlek och styrka, vilket säkerställer en optimal passform och hög funktionalitet.

bussar Olive Head Bite rostfritt stål 16 mm är särskilt lämplig för ryttare som letar efter en effektiv, bekväm och hållbar bit för sina hästar. Med sitt högkvalitativa material och välutvecklad konstruktion erbjuder det en särskilt hög nivå av acceptans och komfort för hästen och möjliggör tydlig och effektiv återföring av återinsalhjälp.

Översikt:

  • helt enkelt trasig
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen
  • Anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan på
  • Munnstycke och ringar av robust rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycke: rostfritt stål
  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar olivhuvudbete rostfritt stål 16 mm

faq

Vad gör bussarna Olive Head Bite rostfritt stål 16 mm så unikt?
Bussarna olivhuvud Bit rostfritt stål 16 mm kännetecknas av dess rostfritt stål med hög kvalitet, som gör att det gör Det är robust och rostresistent. De anslutande medlemmarna, som är noggrant anpassade till storlek och tjocklek, bidrar till en optimal passform och funktionalitet, medan den enkla trasiga formen möjliggör effektiv kommunikation mellan ryttare och häst.

Vem kan använda olivhuvudet bett rostfritt stål 16 mm?
bussarna olivhuvudbete rostfritt stål 16 mm är det perfekta valet för åkare som letar efter en hållbar, effektiv och effektiv och Bekväm bit för dina hästar. Det rekommenderas särskilt för dem som föredrar tydlig och effektiv överföring av återinsal och samtidigt värdeskvalitet och hållbarhet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.