BUSSE KAUGAN sniffle bit 12 mm, dubbelbruten 9,5 cm/45 mm i korthet:


busse basraces Kaugan® 12 mm, dubbel trasig - överlägsen kontroll och acceptans för din häst

bussar underlan races kaugan® 12 mm, två gånger trasig är en innovativa tänder som syftar till en stabil och tyst position i hästens mun. Deras dubbla trasiga form med ett ellip -format mittpunkt erbjuder effektiv och exakt kommunikation mellan häst och ryttare och möjliggör en mild men betydande överföring av tyglarna.

Detta underlag kännetecknas särskilt av sitt munstycke från Kaugan ® UP>, vilket främjar förbättrad acceptans och ökad kvarhållning i hästen. Tillsammans med de långvariga rostfritt stålringarna och de anslutande medlemmarna, som är noggrant anpassade till respektive bitstorlek och tjocklek, erbjuder utmärkt hållbarhet och funktionalitet.

bussar underlan races kaugan® 12 mm, dubbel trasig är särskilt lämplig för ryttare som letar efter effektiva och bekväma tänder för sina hästar och värderar tydlig och effektiv återinsalhjälp. Tack vare Kaugan ® UP> uppnås en särskilt hög acceptansnivå hos hästen.

Översikt:

  • Dubbel trasig med ellipesformat mittpunkt
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen
  • Munnstycket från Kaugan ® för förbättrad acceptans och urtag
  • Ellipsen -format mittpunkt och anslutande länkar skräddarsydda till storleken på biten och styrkan
  • Ringar gjorda av hållbart rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycket: Kaugan

    ® ​​ UP>

  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar underlan races kaugan® 12 mm, dubbel trasig

faq

Vad gör Busse Base -rense Kaugan® 12 mm, dubbel trasig unik?
Basen som ligger Bridle Kaugan® 12 mm, dubbel trasig, har en unik design med en dubbel -Bruten, ellipes -formad mittstycke. Ditt munstycke från Kaugan ® UP> främjar förbättrad acceptans och ökad sparande i hästen, medan alla anslutande medlemmar är perfekt anpassade till respektive bit och styrka. Ringarna gjorda av robust rostfritt stål tillverkas också.

för vem är Busse Leargense Kaugan® 12 mm, dubbel trasig?
Burgrese Kaugan® 12 mm, dubbel trasig, är idealisk för ryttare som en effektiv och bekväm hitta bit. Det är särskilt användbart för dem som föredrar en tydlig och effektiv överföring av tyglar och har sin häst att vara i fokus.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.