BUSSE Träns i rostfritt stål 12 mm 12,5 cm/55 mm i korthet:


busse bas rense rostfritt stål 12 mm - lugn och effektiv kontroll för din häst

bussar underlan regn rostfritt stål 12 mm är en väl tanke -out bit som strävar efter en stabil och tyst position i hästens mun. Med sin helt enkelt trasiga design garanterar det effektiv kommunikation mellan ryttaren och hästen genom att reagera försiktigt och tydligt på tyglarna.

Detta underlag kännetecknas särskilt av dess fasta rostfritt ståldesign. Både munstycket och ringarna är gjorda av detta robusta och korrosionsbeständiga material. Detta säkerställer en lång livslängd av biten. Dessutom är alla anslutande medlemmar noggrant anpassade till respektive bitstorlek och styrka för att erbjuda optimal komfort och funktionalitet.

de bussarna som är underlanning rense rostfritt stål 12 mm är det idealiska valet för ryttare som letar efter en effektiv och bekväm bit för sina hästar och föredrar en tydlig och effektiv förstärkning.

Översikt:

  • helt enkelt trasigt för effektiv återmission av återanvändning
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen
  • Anslutande länkar matchade till specifika bitstorlekar och styrkor
  • Munnstycke och ringar av hållbart rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycke: rostfritt stål
  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar underlan regn rostfritt stål 12 mm

faq

Vad gör bungestense rostfritt stål 12 mm så speciellt?
Busse Base Races rostfritt stål 12 mm kännetecknas av dess unika egenskaper. Den har en enkel paus och alla anslutande medlemmar är perfekt anpassade till respektive bitstorlek och styrka. Både munstycket och ringarna är gjorda av robust och hållbart rostfritt stål.

för vem är bussarna underlan regn rostfritt stål 12 mm?
bussarna underlan regn rostfritt stål 12 mm är idealisk för ryttare som letar efter effektiva och bekväma tänder för sina hästar. Det är särskilt lämpligt för dem som föredrar en tydlig och effektiv överföring av tyglar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.