BUSSE Vattensnabel KAUGAN 18 mm 12,5 cm/65 mm i korthet:


Busse Wasserprese Kaugan® 18 mm - Ett effektivt och bekvämt kommunikationsmedel för hästar

Busse Wasserprese Kaugan® 18 mm är en helt enkelt trasig bit, som var speciellt utvecklad för att säkerställa ett lugnt läge i hästens mun. Deras huvudsakliga syfte är att möjliggöra tydlig och effektiv kommunikation mellan ryttare och häst genom att överföra tyglar på ett mildt och känsligt sätt.

Detta vattenbrygga kännetecknas av sitt munstycke från Kaugan®, ett material som är känt för dess förbättrade acceptans och fördjupning. Detta leder till en ökad välbefinnande av hästen och stöder effektiv kommunikation under ridning.

Busse Wasserprese Kaugan® 18 mm har samordnat alla anslutande medlemmar till respektive tandvårdsstorlek och styrka för att säkerställa optimal komfort och effektivitet. Som ett tillskott tillverkas ringarna av rostfritt stål, ett material som är känt för sin hållbarhet och motstånd mot rost och korrosion.

Översikt:

  • Enkelt trasig bit
  • Munnstycket från Kaugan®
  • Anslutande medlemmar anpassade till storlek och styrka
  • Ringar gjorda av rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycke: Kaugan®
  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar vattenbryggan kaugan® 18 mm

faq

Vad gör bussen Wasserbrese kaugan® 18 mm så speciell?
Kaugan® 18 mm -bussar kännetecknas av dess speciella egenskaper. Hon har ett munstycke av Kaugan®, som är känd för sin förbättrade acceptans och fördjupning, och är helt enkelt trasig för ett lugnt läge i munnen. Dessutom är alla anslutande medlemmar anpassade till respektive bitstorlek och tjocklek och ringarna är gjorda av rostfritt stål, vilket säkerställer hållbarhet och motstånd.

för vem är bussen wassertrense kaugan® 18 mm särskilt lämplig?
Kaugan® 18 mm -bussar är idealiska för ryttare som letar efter en effektiv och bekväm bit för dina hästar. Det är särskilt användbart för dem som vill ha en tydlig och effektiv överföring av tyglar och samtidigt värdera deras hästar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.