BUSSE Utfall Soft 8th Mörkbrun i korthet:


busse long mjuk - mjuk, bekväm och praktisk för varje lung

busse longe soft är en särskilt mjuk, handvänlig utgåt tillverkad av ett polyesterblandande tyg. Det var speciellt utvecklat för att säkerställa en säker och bekväm kontakt mellan dig och din häst under lungning.

Med sin praktiska längd på 8 meter erbjuder Longe Soft Busse tillräckligt med utrymme för olika lungövningar och anpassar sig till behoven hos olika häststorlekar och övningsnivåer. Den är utrustad med en roterande karabinerkrok, som gör att den är född och säkerställer att den är född och garanterad.

Ett annat praktiskt inslag i bussarnas long mjuk är handslingan i slutet. Detta möjliggör fast och säker hantering och stöder effektiv kommunikation med din häst under träningen.

Översikt:

  • Mjuk, handvänlig lung av polyesterblandningstyg
  • Roterbar karabinerkrok för en säker anslutning
  • Handslinga för säker hantering
  • Praktisk längd på 8 meter

Tekniska data:

  • Material: Polyesterblandningstyg
  • Längd: 8 meter

leveransomfång:

1x bussar Longe Soft

faq

Vad gör den long mjuka mjuka bussen så speciell?
Longe Soft-bussen kännetecknas av dess särskilt mjuka, handvänliga polyesterblandande tyg. Den är utrustad med en roterande karabinerkrok och en handslinga för säker hantering och erbjuder tillräckligt med utrymme för olika lungövningar med en längd på 8 meter.

för vem är de long mjuka mjuka bussarna särskilt bra?
Longe Soft Busse är idealisk för alla som uppskattar en trevlig och effektiv lungning. Det är lämpligt för professionellt bruk i ridskolor såväl som för privata hästägare som letar efter en mjuk, handvänlig och praktisk lung.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Karbinhake LONGE vinkel (25 mm)
Modell: angular (25 mm)
Busse Karabinerhaken Longge - Funktionella tillbehör för lungning Busse Karabinerhaken Longe uppfyller en viktig funktion när man lungar hästar. Det fungerar som en tillförlitlig koppling mellan lungen och det lungbältet eller tränsen, möjliggör snabb förändring och säkerställer därmed en effektiv träning. En speciell egenskap hos denna karabinerkrok är dess roterbara funktion. Det möjliggör flexibel anpassning till hästens rörelser och säkerställer till och med rep -vägledning. Detta underlättar hantering och förbättrar träningsresultatet. Busse Karabiner Hook Longe finns i två storlekar: cirka 20 mm och vinkel 25 mm. Detta urval möjliggör individuell anpassning till respektive utrustning och ryttarnas behov. Översikt: Roterbar karabinerkrok Storlekar: Cirka 20 mm, vinkel 25 mm Tekniska data: Rotary: Ja Storlekar: Cirka 20 mm, vinkel 25 mm leveransomfång: 1x bussar Carabiner Hook Lunge faq Vilka är de speciella egenskaperna för bussen Karabinhaken Longe? Busse Karabinerhaken Longe är en roterbar karabinerkrok som används vid lunghästar. Det finns i två storlekar: cirka 20 mm och vinkel 25 mm. för vem är Busse Karabinerhaken Longe särskilt lämplig? Busse Karabinerhaken Longe är en praktisk tillbehör för alla åkare och tränare som värderar en pålitlig och flexibel anslutning mellan platsen The Lunge och Det lungbältet eller tyget.

32,05 kr*
BUSSE Skyddsglasögon för longering NYLON svart
Färg: Svart
busse lungglasögon nylon - enkel och effektiv lösning för din lungträning bussar lungglasögon nylon är ett praktiskt verktyg för att lunna hästar som har utvecklats för att introduceras i bettringarna. Deras huvudfunktion är att erbjuda en säker och stabil förankringspunkt för utsläppet när du slår din häst. Dessa lungglasögon är enkla att använda: det sätts helt enkelt in i hästens bitande ringar och erbjuder sedan en stabil förankringspunkt för utsläppet. På detta sätt möjliggör det effektiv kommunikation med din häst under träningen. bussar lungglasögon nylon är tillverkad av robust nylon, vilket gör det särskilt hållbart och hårt kläder. Det är därför idealiskt för alla som regelbundet lungar och letar efter ett pålitligt och hållbart verktyg. Översikt: För att knäcka i bettringarna Tillverkad av robust nylon Tekniska data: Material: Robust nylon leveransomfång: 1x bussar lungglasögon nylon faq Vad gör de longier glasögonen nylon så speciell? Lungglasögon nylonbussar kännetecknas av dess enkla hantering och dess robusta nylonkonstruktion. Det är helt enkelt fäst vid hästens bitar och erbjuder en stabil förankringspunkt för lungen under träningen. för vem är bussarna lungglasögon Nylon särskilt lämpliga? Lungglasögonen nylonbussar är idealiska för alla som letar efter ett effektivt och hållbart verktyg för lungträning. Hon är särskilt användbar för att rida instruktörer, professionella ryttare och hästägare som arbetar regelbundet med sina hästar.

92,66 kr*