BUSSE Bitrem för kapesson FIT PRO Ponny svart i korthet:


busse bite rem för kappzaum fit pro - enkel och snabb bettförändring

bussbitrem för Kappzaum Fit Pro är en praktisk ersättningsrem som var speciellt designad för den snabba och enkla switchen från Bitten till Fit Pro. Med sin användarvänliga design förenklar han förändringen av bit och gör träning mer effektiv och bekvämare.

Dessa bettremmar kommer för fästning med två Chicago -skruvar, vilket säkerställer säker och fast fästning. Dessa robusta skruvar säkerställer en tillförlitlig anslutning som rymmer under hela träningskursen.

bussbitrem för Kappzaum Fit Pro levereras parvis och är perfekt för alla som letar efter en snabb, enkel och säker lösning för att byta bit. Det är det perfekta tillskottet till Fit Pro.

Översikt:

  • Ersättningsremmar för att knäcka lite in i Kappzaum Fit Pro
  • inklusive två Chicago -skruvar för fästning
  • levereras parvis

Tekniska data:

  • Material: läder
  • Fästning: med Chicago -skruvar

leveransomfång:

1 par bussar bettbälte för Cavesson fit pro

faq

Vad gör Busse Bite -bältet för Kappzaum Fit Pro så speciell?
Busse Bite -bältet för Kappzaum Fit Pro är en praktisk ersättningsrem som designades speciellt för den snabba och enkla förändringen av Bitten. Det kommer för fästning med två Chicago -skruvar, vilket säkerställer säker och fast fäst. Detta bettbälte levereras i par.

för vem är bussarna bittbälte för kappzaum fit pro särskilt bra?
Busse Bite -remmen för Kappzaum Fit Pro är perfekt för alla som letar efter en snabb, enkel och säker lösning för att byta bit. Det är ett idealiskt tillskott till Kappzaum Fit Pro och därför ett utmärkt val för både ridskolor och för privata ryttare.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Cavesson ANATOMIX COB / FULL svart
Färg: Svart | Storlek: VB/WB
busse kappzaum anatomix - en anatomiskt korrekt och mångsidig lösning för manuellt arbete och lunghästar busse kappzaum anatomix är en speciell läder trasig frakt med korrekt kavessonjärn, som var speciellt utvecklad för manuellt arbete, ledande och lungning av hästar. Tillverkad av stabilt men ändå gosigt tygläder, det kombinerar styrka och komfort för effektiv och trevlig användning. Denna cavesson kännetecknas av dess anatomiskt skurna och mjukt sub -padded nackstycke, vilket säkerställer maximal komfort. Dessutom är den utrustad med ett längd -justerbart bettbälte, vilket är perfekt lämpligt för de mjuka mot skonsamma mot unga hästar på tänderna eller kan användas för att spänna upp. busse kappzaum anatomix erbjuder en optimal storlek inställning för olika huvudstorlekar och former och är utrustad med en tre -del cavesson järn med en fast mittdel, vilket säkerställer en säker effekt utan sax eller parentes effekt. Med sina tre ringar erbjuder det också individuella användningsområden och effekter. Översikt: Specialspårvagn med korrekt Cavesson Iron Anatomiskt klippt och mjukt underbyggt nackstycke Längd -justerbar bettbälte Tillverkad av stabilt och gosigt tygläder Tre -del Cavesson -järn med en fast mittavsnitt Tekniska data: Material: Stabilt och gosigt tygläder leveransomfång: 1x buss kappzaum anatomix faq Vad gör busse kappzaum anatomix så speciell? Busse Kappzaum Anatomix kännetecknas av dess speciella funktioner och dess höga komfortnivå. Den har ett anatomiskt skuret, mjukt underpadderat nackstycke och ett längdjusterbart tandvårdsband, som är perfekt för den milda retningen av unga hästar på tänderna. Med sitt stabila och gosiga tygläder och de tre -delade vapenskiktet erbjuder det effektiv och trevlig användning i lungning och hantverk. för vem är busse kappzaum anatomix särskilt lämplig? Busse Kappzaum Anatomix är idealisk för ryttare och tränare som letar efter ett effektivt och bekvämt hjälp för manuellt arbete och lunghästar. Det är särskilt användbart för att arbeta med unga hästar som vänjer sig vid tänderna och erbjuder mångsidiga användningar och inställningsalternativ för olika huvudstorlekar och former.

2 095,23 kr*