BUSSE Pannband CLASSIC Ponny Brun/kristall i korthet:


Busse Headband Classic - Elegant design med glittrande kristaller

busse pannbandsklassiker är ett oumbärligt element i hästutrustning som kombinerar funktionalitet och stil lika. Det tjänar inte bara stabiliseringen av tränsen, utan ger också hästen en speciell elegans.

Pannbandet är känt för sin elegant böjda form och klassisk design med stora kristaller. Denna kombination säkerställer ett utsökt utseende och gör pannbandet till ett riktigt ögon -catcher. De glittrande kristallerna fångar ljuset och säkerställer en imponerande glans som kommer att lyfta fram varje häst.

busse pannbandsklassiker är det perfekta valet för alla som vill ge sina älskade ridpartners en touch av elegans och glans utan att ge upp funktionalitet.

Översikt:

  • Elegant krökt pannband
  • Klassisk design med stora kristaller

Tekniska data:

  • Material: läder med en kristall -ockuperad dekoration

leveransomfång:

1x bussar pannbandsklassiker

faq

Vad gör Busse Headband Classic så speciell?
Busse pannbandsklassikern kännetecknas av sin elegant böjda design och dess stora kristaller, som fångar ljuset och skapar en imponerande glans. Detta kombinerar stil och funktionalitet på ett perfekt sätt genom att stabilisera tränsen och ge hästen en speciell karisma.

för vem är bussarna pannbandsklassiker särskilt lämplig?
Busse Headband Classic är idealisk för alla som vill ge sina hästar en touch av elegans och glans. Hans glittrande kristallsmycken och dess elegant böjda form gör det till ett perfekt tillskott till varje ridutrustning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.