BUSSE Caveson COMFORT-KANDARE II, konstläder COB svartvitt i korthet:


BUSSE Riding Strut Comfort -Kandare II, Lack -First -Class Leather and Excellent Comfort

Busse Reithaler Comfort-Kandare II, brist är en svensk ridhalter, speciellt designad för Kandaren. Det spelar en viktig roll för att kontrollera hästen under ridning och säkerställer samtidigt en hög komfortnivå för hästen.

tillverkad av första klassläder, som har bearbetats optimerad, lyser denna ridband genom kvalitet och hållbarhet. Detta gör det till ett idealiskt val för ryttare som värderar motstånd och prestanda.

Busse Reithaler Comfort-Kandare II, brist kännetecknas av en näsrem som är avsmalnande och extra bred. Den mjuka sub -padding säkerställer maximal komfort för hästen och färgen ger den ett attraktivt utseende. Dessutom är den utrustad med en underkäke, som är stängd via rullande spännen och robusta rostfritt stålbeslag säkerställer ytterligare hållbarhet och kvalitet.

Översikt:

  • svenska byxor för Kandaren
  • First -klassläder i optimal bearbetning
  • avsmalnande på sidan och extra bredare, mjukt underlagda näsborre
  • Inklusive underkäklarna
  • Rostfritt stålbeslag

Tekniska data:

  • Material: First -Class Leather with Lack
  • Beslag: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar som rider Arye Comfort-Kandare II, brist

faq

Vad gör Busse Reithaler Comfort-Kandare II, målar så speciell?
Comfort-Kandare II-bussen, färg kännetecknas av dess förstklassiga läder och det optimerade utarbetet. Specialfunktioner är i sidled avsmalnande, extra bredd och mjukt underlags näsband som ger maximal komfort och har en tilltalande utseende. Den är också utrustad med en nedre käke och robust rostfritt stålbeslag.

för vem är bussarna som rider Artere Comfort-Kandare II, målar särskilt bra?
Busse Reithaler Comfort-Kandare II, Lack är ett utmärkt alternativ för ryttare som förlitar sig på kvalitet och komfort. Det erbjuder utmärkt kontroll när du rider med skandarier och är idealisk för både daglig användning och speciella tillfällen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Pannband för svenska RH CLASSIC FULL svart/rostfritt stål
Färg: svart/rostfritt stål | Storlek: WB
busse deflektur crine f. Swed. RH Classic - Praktisk ersättning Circular Crites bussar avböjning av brottslighet f. Schwed. RH Classic är en ersättningskris som var speciellt utvecklad för svenska ridtréer. Dess huvudfunktion är att optimalt placera och stabilisera ridremmen för att förbättra prestanda och komfort under ridning. av dessa ersättande bums övertygar med sitt rullande spänne av hög kvalitet, vilket säkerställer säker och hållbar användning. Avböjningsbrottet har en rembredd på 16 mm och levereras utan käke. bussar avböjning av brottslighet f. Schwed. RH Classic är ett utmärkt tillskott till alla som vill öka effektiviteten i sin hästutrustning och säkerställa exakt kontroll och vägledning av sin häst. Översikt: Ersättning Bumming Crine för svenska ridstjälkar Med rullande spänne i rostfritt stål Utan käkplatta Bältesbredd: 16 mm Tekniska data: Material: läder med rostfritt stål rullande spänne Bältesbredd: 16 mm leveransomfång: 1x bussar avböjning av avböjning f. Swed. RH Classic faq vad gör bussarna avböjare för sväng. RH Classic So Special? Bussens avböjning av brottslighet f. Swed. RH Classic kännetecknas av dess högkvalitativa rullande spänne i rostfritt stål och dess lämpliga rembredd på 16 mm. Som en ersättande brottsling för svenska ridtréer bidrar den till optimal positionering och stabilisering av tränsen och förbättrar prestanda och komfort vid ridning. för vem är bussarna i avböjning av brott för sväng. RH Classic särskilt bra? Bussens avböjning av brottslighet f. Swed. RH Classic är idealisk för dig som vill förbättra effektiviteten i din hästutrustning och säkerställa exakt kontroll och vägledning av din häst. Dess högkvalitativa konstruktion och dess högra storlek gör det till ett utmärkt tillskott för varje svensk ridspel.

104,04 kr*