BUSSE Caveson COMFORT-SWEDEN II COB svartvitt i korthet:


Busse Riding Strut Comfort -Sweden II -First -Class Leather and Optimal Comfort

Busse Reithaler Comfort-Sweden II är en svensk ridnalare med låsband. Det uppfyller funktionen att kontrollera hästen medan du rider och samtidigt säkerställer hästens komfort.

Det består av första klassläder, som optimalt bearbetades för att visa sig vara robust och hållbar under åren. Därför erbjuder det fördelen med en lång livslängd och en konstant utseende och prestanda, vilket gör det till ett idealiskt val för dem som letar efter tillförlitlig och högkvalitetsutrustning.

Busse Reithaler Comfort-Sweden II kännetecknas av en avsmalnande och extra bred, mjuk näsrem. Denna design erbjuder maximal komfort för hästen och säkerställer samtidigt en fin look. Dessutom är den utrustad med en nedre käke som kan stängas via rullande spännen och har rostfritt stålbeslag för ytterligare hållbarhet och kvalitet.

Översikt:

  • svenska ridremmar med skrymmande remmar
  • First -klassläder i optimal bearbetning
  • i sidled avsmalnande och extra bredare, mjukt underlagda näsband
  • Inklusive underkäklarna
  • Rostfritt stålbeslag

Tekniska data:

  • Material: First Class Leather
  • Beslag: rostfritt stål

leveransomfång:

1x-bussar som rider Arye Comfort-Sweden II

faq

Vad gör Busse Reithaler Comfort-Sweden II så speciell?
Comfort-Sweden II-bussarna kännetecknas av dess förstklassiga läder och dess optimala utförande. Det erbjuder en avsmalnande, extra bred, mjuk näsrem för maximal komfort och ett snyggt utseende. Det ingår också i en nedre käke och har robust rostfritt stålbeslag.

för vem är bussarna som rider Strathaft Comfort-Sweden II särskilt bra?
Busse Reithaler Comfort-Sweden II är det perfekta valet för ryttare som letar efter kvalitet och komfort i sin utrustning. Det erbjuder hög komfort för hästen och är gjord av robust och hållbart läder som är lämpligt för både daglig användning och speciella tillfällen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Pannband för svenska RH CLASSIC FULL svart/rostfritt stål
Färg: svart/rostfritt stål | Storlek: WB
busse deflektur crine f. Swed. RH Classic - Praktisk ersättning Circular Crites bussar avböjning av brottslighet f. Schwed. RH Classic är en ersättningskris som var speciellt utvecklad för svenska ridtréer. Dess huvudfunktion är att optimalt placera och stabilisera ridremmen för att förbättra prestanda och komfort under ridning. av dessa ersättande bums övertygar med sitt rullande spänne av hög kvalitet, vilket säkerställer säker och hållbar användning. Avböjningsbrottet har en rembredd på 16 mm och levereras utan käke. bussar avböjning av brottslighet f. Schwed. RH Classic är ett utmärkt tillskott till alla som vill öka effektiviteten i sin hästutrustning och säkerställa exakt kontroll och vägledning av sin häst. Översikt: Ersättning Bumming Crine för svenska ridstjälkar Med rullande spänne i rostfritt stål Utan käkplatta Bältesbredd: 16 mm Tekniska data: Material: läder med rostfritt stål rullande spänne Bältesbredd: 16 mm leveransomfång: 1x bussar avböjning av avböjning f. Swed. RH Classic faq vad gör bussarna avböjare för sväng. RH Classic So Special? Bussens avböjning av brottslighet f. Swed. RH Classic kännetecknas av dess högkvalitativa rullande spänne i rostfritt stål och dess lämpliga rembredd på 16 mm. Som en ersättande brottsling för svenska ridtréer bidrar den till optimal positionering och stabilisering av tränsen och förbättrar prestanda och komfort vid ridning. för vem är bussarna i avböjning av brott för sväng. RH Classic särskilt bra? Bussens avböjning av brottslighet f. Swed. RH Classic är idealisk för dig som vill förbättra effektiviteten i din hästutrustning och säkerställa exakt kontroll och vägledning av din häst. Dess högkvalitativa konstruktion och dess högra storlek gör det till ett utmärkt tillskott för varje svensk ridspel.

104,04 kr*