BUSSE Snaffle LITTLE Mini-Shetty svart i korthet:


Busse Bridle Little - Solid bearbetat läderborr, särskilt för mini -Shettys och Shettys

Busse Bridle Little är en vacker och solid bearbetad läderbrygga som var speciellt utvecklad för mini-sned och Shettys. Det uppfyller funktionen av effektiv kontroll och kontroll under ridning och erbjuder samtidigt en hög komfortnivå för hästen.

En speciell egenskap hos detta träns är engelska-kombinerade ridarbitrator , som möjliggör riktad handling på hästens mun och samtidigt säkerställer ett mildt inflytande. Den bombade näsremmen och de böjda pannremmarna säkerhetskopieras och erbjuder en attraktiv visuell kontrast till resten av tränsen.

Bussbryggan levereras med Martingal Slide, inklusive en rem. Detta erbjuder utmärkt hantering och kontroll under ridning och gör det till ett utmärkt val för alla Shetty -ägare som värderar kvalitet och design.

Översikt:

  • Vackra, fast läderbryggor
  • Särskilt för minislussar och Shettys
  • Engelsk-kombinerad ridband
  • Bombad näsband
  • Böjda pannband
  • Inklusive bältesbygder med martingalbilden

Tekniska data:

  • Material: läder

leveransomfång:

1x -bussarbryggor lite inklusive en remskåp med Martingal Slide

faq

Vad gör att bussarna är lite så speciella?
Busse -grenen Little kännetecknas av dess solida utförande och dess tilltalande design. Det är speciellt utvecklat för mini-sned och Shettys och erbjuder effektiv kontroll och hög bärande komfort för hästen genom den engelska-kombinerade ridremmen.

för vem är bussarna som är lite särskilt lämpliga?
Busse Branch Little är det ideala valet för Shetty -ägare som värderar kvalitet och design. Det är speciellt utvecklat för mini-sned och Shettys och erbjuder en hög nivå av att bära komfort och effektiv kontroll under ridning tack vare dess specifika design och solida utförande.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.