BUSSE Träns COMFORT PLUS Ponny svartvitt i korthet:


Busse Dreench Comfort Plus - Optimal komfort och första klassbehandling

busse trense comfort plus är en enastående produkt i kvalitet och design. Det är tillverkat av första klassläder och tack vare dess optimala bearbetning erbjuder både önskad funktionalitet och hög komfort.

Den svenska ridspelet med en integrerad käke -dyna och rullande spännen erbjuder en betydande del av komforten. Den mjuka och breda vadderade näsremmen, som avsmalnar på sidan, säkerställer en optimal passform och tryckfördelning. Ledningen för ridband över det vadderade nackstycket säkerställer en enhetlig tryckfördelning och ökar därmed brunnens brunn.

Dessutom har Busse Trense Comfort Plus en uppblåst rem som kan justeras på båda sidor och ett krökt pannband. Rostfritt stålbeslag understryker den höga kvaliteten på tränsen. Den levereras med en marting -bild, inklusive en rem, vilket underlättar både hanteringen och kontrollen under ridning.

Översikt:

  • Tillverkad av första klassens läder
  • svenska ridremmar med en integrerad käke och rullande spännen
  • Optimal tryckfördelning genom den vadderade nackstycket
  • Justerbar struphuvud på båda sidor
  • Böjt pannband
  • Rostfritt stålbeslag
  • Inklusive bältesbygder med martingalbilden

Tekniska data:

  • Material: First Class Leather
  • Beslag: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar Bridle Comfort Plus inklusive en remstängning med Martingal Slide

faq

Vad gör Busse Trense Comfort Plus så speciell?
Busse Trense Comfort Plus kännetecknas av sitt första klassläder, det optimala utarbetet och den svenska ridgrimman med en integrerad käke -kudde och rullande spännen. Det erbjuder optimal tryckfördelning och hög komfort, vilket gör det till ett utmärkt val för krävande ryttare.

för vem är Busse Trense Comfort Plus särskilt lämplig?
Comfort Plus -bussarna är idealisk för ryttare som värdesområden och högkvalitativa material. Tack vare den optimala tryckfördelningen och den första klassbehandlingen erbjuder den en hög grad av komfort och är därför det perfekta valet för vardagsbruk och för speciella tillfällen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.