BUSSE LUXURY Träns COB svart i korthet:


Busse Kandare Luxury - First -Class Quality for Optimal Fit and Function

Busse Kandare Luxury är en modern högkvalitativ skandarious som uppfyller den högsta nivån av passform, effekt och design. Det är gjord av särskilt hårt bärande patentläder och erbjuder en alltid ljus glans utseende utan extra vård eller polering efterfrågan.

Denna premiumprodukt har en svensk ridnedbrytare med en avsmalnande och extra bred, mjuk näsrem. Färgläderytan, de rullande spännen och den integrerade käke -dynan säkerställer en hög komfortnivå och optimal tryckfördelning via den vadderade nackstycket. Både ridband och remmarna på basen styrs så att en optimal tryckfördelning garanteras.

Busse Kandare Luxury har också en helande rem som kan justeras på båda sidor och en krökt huvudrem. Rostfritt stålbeslag av hög kvalitet och krokar ökar hållbarheten och robustheten i denna Scandare. Det levereras inklusive ett par läderfångar med dubbelt antal läderfästen och extra korta intervaller, vilket säkerställer optimalt grepp med en mycket variabel tygstorlek.

Översikt:

  • Modern högkvalitativ Scandare
  • Hållbart färgläder för glansoptik
  • Swedish ridrem med patentlädergränssnitt
  • Optimal tryckfördelning
  • Böjda pannband
  • Rostfritt stålbeslag och kontroll av kroken
  • inklusive läderfygla med dubbla antal läderlinjer

Tekniska data:

  • Material: Hållbart patentläder
  • Beslag: rostfritt stål

leveransomfång:

1x Busse Kandare Luxury inklusive ett par lädertyger

faq

Vad gör Busse Kandare lyx så speciell?
Busse Kandare-lyxen kännetecknas av dess moderna design, högkvalitativa bearbetning och användning av hållbart färgläder. Det erbjuder optimal tryckfördelning och en hög nivå av att bära komfort tack vare den svenska ridremmen med patentläderytan och den vadderade nackstycket.

för vem är Busse Kandare lyx särskilt lämplig?
Kandare Luxury Busse är idealisk för att kräva ryttare som värderar hög kvalitet, komfort och ett attraktivt utseende. Med sitt utförande av hög kvalitet och det genomtänkta detaljer är det det perfekta valet för vardagsbruk och för speciella tillfällen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.