BUSSE Träns LUXURY COB svart i korthet:


Busse Bridle Luxury - Hög kvalitet i passform, funktion och design

Busse Bridle Luxury är en modern högkvalitativ rens som uppfyller de högsta kraven på passform, effekt och design. Tillverkad av särskilt hårt bärande patentläder, det erbjuder en allt mer strålande glans utan ytterligare vård eller polering efterfrågan och representerar således en värdefull berikning för varje riddräkt.

Den svenska ridpipan med i sidled avsmalnande och extra bred, mjukt underlätt näsrem och målarytan garanterar inte bara ett attraktivt utseende, utan också en optimal tryckfördelning över den vadderade nackstycket. Rollspännen och den integrerade käken ökar komforten för hästen.

Busse Bridle Luxury har också en struphuvud som kan justeras på båda sidor och en krökt främre rem. Med sina rostfritt stålbeslag och tränskroken är den inte bara av hög kvalitet, utan också särskilt hållbar och robust. Det levereras inklusive en bälteskåp med dubbelt antal läderfästen och extra korta avstånd för optimalt grepp med en mycket varierande tygstorlek.

Översikt:

  • Modern högkvalitativ trense
  • Hållbart färgläder för glansoptik
  • Swedish ridrem med patentlädergränssnitt
  • Optimal tryckfördelning
  • Böjda pannband
  • Rostfritt stålbeslag och kontroll av kroken
  • inklusive remmen

Tekniska data:

  • Material: Hållbart patentläder
  • Beslag: rostfritt stål

leveransomfång:

1x Busse Bridle Luxury inklusive en stroke rein

faq

Vad gör lyxbussarna så speciella?
Luxury Busse kännetecknas av sin moderna design, högkvalitativa bearbetning och användning av hållbart färgläder. Det erbjuder optimal tryckfördelning och en hög nivå av att bära komfort tack vare den svenska ridremmen med patentläderytan och den vadderade nackstycket.

för vem är Busse Trense lyx särskilt lämplig?
Luxury Busse är idealisk för att kräva ryttare som värderar hög kvalitet, komfort och ett attraktivt utseende. Med sitt utförande av hög kvalitet och de fina detaljerna är det det perfekta valet för vardagsbruk och för speciella tillfällen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.