BUSSE stigläder AKTION 115 svart i korthet:


Bussar Stigrupp Rem -åtgärd - Robust och pålitlig för de högsta kraven

bussar Stigruppremsåtgärder är ett ris med hög kvalitet som är speciellt utformad för att säkerställa stabilitet och säkerhet vid ridning. De är gjorda av hållbart läder, vilket gör dem särskilt robusta och pålitliga.

Dessa stigbottenremmar kännetecknas av deras rostfritt stålspännen, som inte bara säkerställer en hög hållbarhet, utan också en enkel och säker hantering. Med sin bredd på 28 mm erbjuder stigbotten ett säkert håll och möjliggör exakt kontroll över stigbotten.

Tack vare materialet med hög kvalitet är bussarnas remmar action särskilt enkla att ta hand om och hålla sitt tilltalande utseende även när de används intensivt. Din resistent konstruktion och användning av rostfritt stålspännen gör dig till ett idealiskt val för daglig användning när du åker.

Översikt:

  • Tillverkad av robust läder
  • Rostfritt stålspännen för hög hållbarhet
  • Bredd: 28 mm för säkert håll
  • Lätt att ta hand om och hållbar

Tekniska data:

  • Material: läder med rostfritt stålspännen
  • Bredd: 28 mm

leveransomfång:

1x Par bussar Stigruppremsåtgärder

faq

Vad gör bussarna att störa åtgärden så speciell?
Bussar Stirrup Strap -kampanjen kännetecknas av deras utförande av hög kvalitet och användningen av robust läder. Med sina rostfritt stålspännen erbjuder de en hög hållbarhet och säkerhet när de rider.

för vem är bussarna som rör om att strappa åtgärden särskilt lämpliga?
Bussar Strap Strap -kampanjen är särskilt lämpliga för ryttare som värderar livslängd, säkerhet och enkel hantering. Ditt robusta material och den raka designen gör dig till ett idealiskt val för dagliga ridutflykter och intensiv träning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.