BUSSE Schabrack 3D AIR EFFECT SP M/L svart i korthet:


busse sadel pad 3D Air Effect SP - mycket funktionellt stöd för Springsattel

bussar Sadel Pad 3D Air Effect SP är en unik sadelplatta som var speciellt utvecklad för hoppplattor. Tillverkad av högfunktionellt, innovativt 3D Air®-effektnätmaterial erbjuder det en utmärkt tryckfördelning och stöder en optimal sadelplats.

Den icke-sidiga non-halkytstrukturen förhindrar sadeln från att glida och sadelplattan, så att ingen ytterligare fästning är nödvändig. Med sin ryggformade passform och den extra höga friheten för Withers, som är väl bearbetad i ryggen, erbjuder busssadeln 3D Air Effect SP en hög komfortnivå och en optimal anpassning till hästen .

tillverkat av tredimensionellt syntetiskt mesh-tyg, det erbjuder utmärkta luftcirkulära egenskaper och snabba torra egenskaper. Dessutom förhindrar det speciella materialet värmeuppbyggnad under dynan, vilket ytterligare ökar komforten för hästen. Det är vatten -safe upp till 30 ° C och är därför särskilt lätt att ta hand om.

Översikt:

  • Sadelkudden tillverkad av högfunktionell 3D Air®-effektmaskmaterial
  • Ryggform -vänlig passform med hög motstånd mot Withe
  • Icke-halkytstruktur
  • Tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: 3D Air® Effect Mesh Material
  • Tvättbar: Upp till 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar sadel pad 3D lufteffekt sp

faq

Vad gör bussarna Sadel Pad 3D Air Effect sp så speciell?
Bussarna Sadel Pad 3D Air Effect SP kännetecknas av dess högfunktionella 3D Air®-effektmaskmaterial, vilket möjliggör optimal tryckfördelning. På grund av dess bilaterala icke-halkytstruktur förhindrar den att sadeln glider och erbjuder därmed en stabil passform.

för vem är bussarna Sadel Pad 3D Air Effect SP särskilt lämplig?
Busse Sadel Pad 3D Air Effect SP är idealisk för showhoppare som letar efter en sadeldyna med utmärkt tryck -distribution och luftcirkulära egenskaper. Det är särskilt lämpligt för intensiva träningssessioner och tävlingar där komfort och prestanda är viktigt.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.