BUSSE Schabraket LIA WS COB/FULL-DR vit i korthet:


busseinställning lia ws - estetik och prestanda perfekt kombinerad

busse -inställningen lia ws övertygar med sin ryggformade passform samt dess något glänsande design, som kombinerar elegans och stil på ett mycket speciellt sätt. På grund av dess extra höga och arbetar långt in i ryggen erbjuder den hög komfort och optimal rörelsefrihet för hästen. Den lekfulla cirkulära quiltade, som kombineras till böjda diamantformer, såväl som två glänsande prydnadssladdar, avrundar den eleganta designen.

Det övre materialet och inkommande sadelkuddar är tillverkade av högkvalitativ polyestersatin. Detta lovar en lång livslängd och en hög komfortnivå. Form -stabila och väl klädselinsats av skum/polyesterfleece stöder också komforten i busse setTrack lia ws .

Undersidan av sadelplattan består av optidry, ett särskilt fuktgivande och snabbt torkande funktionsmaterial, vilket säkerställer hög prestanda när det används intensivt. Dessutom säkerställer Belt Trump -fästet med kardborrfäste och den individuellt användbara, stängda sadelbältesfästet hög praktik, som stöder både korta och långa bälten i alla driftsvarianter. Sadelkudden är upp till 30 ° C tvättmaskin och därför särskilt lätt att ta hand om.

Översikt:

  • Ryggform -vänlig design med hög Withers Freedom
  • Övre material och ett från Polyester Satin
  • Undersidan från det fuktgivande materialet Optidry
  • Bältesstångsfästet med kardborrfäste
  • Tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: polyestersatin, skum/polyesterfleece, optidry material
  • Tvättbar: Upp till 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar smart lia ws

faq

Vad gör bussen sapbracche lia ws så speciell?
Busse Sabrack Lia WS imponerar med sin något glänsande design och dess funktionalitet. Det erbjuder en extra högvindig frihet och en form -stabil och väl klädselinsats. Det är också mycket praktiskt med bältesproblemfästet med kardborrfäste och den individuellt användbara, stängda sadelbältesfästet.

för vem är bussarna skrapa i lia ws särskilt lämpliga?
Busse SetTrack Lia WS är perfekt för ryttare som värderar stil och funktionalitet. Det är lämpligt för både intensiv träning och avslappnade åkattraktioner och säkerställer hög komfort och optimal rörelsefrihet för hästen vid varje tillfälle.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.