BUSSE Schabraket MAILA WS COB/FULL-DR grå i korthet:


busse sedlar maila ws - optimal komfort och elegans i en

Bussen som sätter Maila WS är en ryggformad sadelplatta som imponerar med en ädel design och hög funktionalitet. Den har en extra hög frihet för Withers och ett integrerat kuddstopp i axelområdet. Detta möjliggör optimal och ihållande positionering utan bältesfästning, vilket avsevärt förbättrar hästens komfort under ridning.

Materialet i sadelkudden kännetecknas av användning av mjuk självmordsvävnad för det övre materialet och inloppet och en form -stabil, väl klädselinsats av skum/polyesterfleece. Undersidan består av optidry, ett särskilt fuktgivande och snabbt och torrt funktionellt material tillverkat av polyester.

Bussen Saps Scratch Maila WS kännetecknas av ett tidlöst rektangulärt steg och två blanka sladdar, som tillsammans med den diskreta, sydd "bussflaggan" till vänster understryker det eleganta totala intrycket. Det är maskin tvättbart upp till 30 ° C och därför mycket lätt att ta hand om.

Översikt:

  • Ryggform -vänlig design med hög Withers Freedom
  • Inkorporerat kuddstopp i axelområdet
  • Övre material och ett från Velours -vävnad
  • fuktgivande, snabba undersidan
  • Tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: Velours tyg, skum/polyesterfleece, Optidry Material
  • Tvättbar: Upp till 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar smart maila ws

faq

Vad gör bussen sapbracche maila ws så speciell?
Busse SetTrack Maila WS kännetecknas av dess extra höga och arbetade på baksidan och ett införlivat kuddstopp i axelområdet. Detta säkerställer optimal positionering utan bältesfästning och förbättrar hästens komfort. Dessutom betonas det av dess tidlösa rektangulära stav och dess eleganta totala intryck.

för vem är bussarna skrapa i maila ws särskilt lämpliga?
Maila WS -bussar är idealiska för ryttare som värderar komfort och elegans. Det är idealiskt för vardagligt bruk och för speciella tillfällen, eftersom det utöver dess tilltalande utseende också erbjuder hög funktionalitet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.