BUSSE Schabraket MAILA COB/FULL-DR grå i korthet:


Busse Smart Maila - Elegant design och utmärkt funktionalitet

Bussen SetTrack Maila är en ryggformad sadelplatta som kännetecknas av dess ädla design. Den har ett införlivat kuddstopp i axelområdet, som möjliggör optimal och ihållande positionering utan bältesfackfäste och en tidlös rektangulär steg, vilket ger det ett klassiskt och tilltalande utseende.

Två blanka sladdar innehåller denna sadelkudde och harmoniserar perfekt med den mjuka velorvävnaden i det övre materialet och basen. Den subtila, sydd-in "buss-flaggen" till vänster understryker kvaliteten och uppmärksamheten på detaljer som har införlivats i denna produkt.

Undersidan av bussinställningen Sabrack Maila består av optidry, ett särskilt fukt -reglerande och snabbt och torrt funktionellt material tillverkat av polyester. Med en individuellt användbar, stängd sadelbältesfästning för både korta och långa bälten i alla driftsvarianter är den praktisk och mångsidig. Dessutom är det maskin tvättbart upp till 30 ° C, vilket också tar hand om barns lek.

Översikt:

  • Backformad design med kuddstopp i axelområdet
  • Tidlös rektangulär ram och två blanka sladdar
  • Övre material och ett från Velours -vävnad
  • fuktgivande, snabba undersidan
  • Tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: Velours tyg, skum/polyesterfleece, Optidry Material
  • Tvättbar: Upp till 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar sadel pad maila

faq

Vad gör bussen Sapbracche Maila så speciell?
Den fina designen av Busse SetTrack Maila kännetecknas av dess ädla design med en tidlös rektangulär ram och två blanka sladdar. Det införlivade kuddstoppet i axelområdet säkerställer optimal positionering och den mjuka velorvävnaden erbjuder en hög komfortnivå. Den fukt -reglerande och snabba uttorkande materialoptidry på undersidan säkerställer utmärkta funktionella tjänster.

för vem är bussarna sadel pad maila särskilt lämplig?
Busse SetTracke Maila är det perfekta valet för ryttare som fäster stor vikt vid stil och funktionalitet. De gör sina mångsidiga egenskaper idealiska för både daglig användning och för speciella tillfällen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.