BUSSE Schabraket SHANI WS COB/FULL-DR svart i korthet:


busse -inställning Shani WS - Dynamisk, glansig design möter komfort och funktion

Buss SetTrack Shani WS är en ryggformad funktionell saprack som kännetecknas av dess dynamiska, glänsande design. Ett huvudfunktion i denna modell är den speciellt höga friheten för WITTUNISM som bearbetas långt in i ryggen, vilket säkerställer optimal passform och komfort.

Utformningen av sadelplattan kännetecknas av en modern skärgård och en logotypapplikation i färgutseendet. Två andra gränser i färgutseendet och en blank sladd kompletterar den estetiska profilen. Det övre materialet och basen är gjord av polyestersatin, vilket ger produkten en lyxig glans och en trevlig känsla.

Undersidan av bussen Settle Shani WS består av Optidry, ett speciellt, särskilt fuktgivande och snabbt och torrt funktionellt material tillverkat av polyester. Dessutom har sadelplattan en bältesinkubationsfäste med kardborrfäste och lite kallad, stängd sadelbältesfästning. Det är tvättbart maskin upp till 30 ° C, vilket underlättar vård.

Översikt:

  • Ryggform -vänlig design med hög Withers Freedom
  • Modern båg- och logotypapplikation i brist på optik
  • Övre material och ett från Polyester Satin
  • fuktgivande, snabba undersidan
  • Tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: polyestersatin, skum/polyesterfleece
  • Tvättbar: Upp till 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar saprack shani ws

faq

Vad gör bussarna SetTracke Shani WS så speciellt?
Busse Sapracke Shani WS kännetecknas av dess dynamiska, glänsande design med modern arkstipning och logotypapplikation i färgutseende. Det erbjuder hög komfort på grund av den extra höga friheten för Withers och den stabila formen och är också fuktreglerande och snabbtorkning.

för vem är bussen Sapbracche Shani WS särskilt lämplig?
Busse SetTrack Shani WS är det perfekta valet för ryttare som inte vill göra utan komfort och design. Med sin höga frihet för Withers är det idealiskt för daglig användning och för speciella tillfällen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.