BUSSE Schabraket SHANI COB/FULL-DR svart i korthet:


busse -inställning Shani - Dynamisk, glansig design möter funktionalitet

Buss SetTrack Shani är en bakformad funktionell skala som kännetecknas av dess dynamiska, glänsande design. Med en modern arkstygn och en logotypapplikation i Lacktoptics kombinerar den stil och prestanda på ett sömlöst sätt.

Sadelkudden är inramad med två gränser i färgutseendet och en blank sladd som belyser den tilltalande estetiska profilen. Basen och det övre materialet gjord av polyestersatin säkerställer en ädla utseende och en trevlig känsla.

Undersidan av busset SetTrack Shani består av optidry, ett särskilt fuktgivande och snabbt och torrt funktionellt material tillverkat av polyester. Dessutom har sadelplattan en bältesinkubationsfäste med kardborrfäste och lite fittande, stängd sadelbältesfästning som gör det enkelt och enkelt att använda. Det är tvättbart maskin upp till 30 ° C, vilket underlättar vård.

Översikt:

  • Back -formad design med modern bågning och logotypapplikation i brist på optik
  • Två gränser i färgutseendet och en blank sladd
  • Övre material och ett från Polyester Satin
  • fuktgivande, snabba undersidan
  • Tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: polyestersatin, skum/polyesterfleece
  • Tvättbar: Upp till 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar sadel pad shani

faq

Vad gör Shani -bussarna så speciella?
Den dynamiska, glänsande designen med modern skärgård och logotypapplikation kännetecknas av dess dynamiska, glänsande design. Det erbjuder hög komfort på grund av form -stabilt insats och är också fuktreglerande och snabbtorkning.

för vem är Busse SetTracke Shani särskilt lämplig?
Shani -bussarna är idealiska för ryttare som har ett öga för stil och inte vill kompromissa med komfort och prestanda. Det är idealiskt för både daglig användning och speciella tillfällen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.