BUSSE Schabraket KAYLIE WS COB/FULL-VS vit i korthet:


Busse Sabart Kaylie WS - Classic and Simple Design With Optimal Fit

busseinställningsinställningen Kaylie WS är en backformad sadelkudde som kombinerar en klassisk och enkel design med en utmärkt passform. Det erbjuder extra högt och långt in i ryggen fritt och förhindrar effektivt sadelkuddarna från att glida under sadeln med sina silikonapplikationer.

Utformningen av sadelplattan avrundas av en satinband och tre eleganta sladdar. Den övre är gjord av polyester och en form -stabil, väl klädselinsats gjord av skum och polyesterfleece säkerställer ytterligare komfort under användning.

Undersidan av bussen Settle Smart Kaylie WS består av ett särskilt fuktgivande, snabbt inskrivande funktionellt material (polyester): Optidry. Den har en bältesinkubationsfäste med kardborrfäste och lite uppdrag, stängd sadelbältesfästning. Sadelplattan är tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C.

Översikt:

  • Back-formvänlig, klassisk-enkel design
  • Extra hög frihet för visnar och silikonapplikationer mot att glida
  • Ober -material tillverkat av polyester och form -stabil insert
  • fuktgivande, snabba undersidan
  • Tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: polyester, skum/polyesterfleece
  • Tvättbar: Upp till 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar smart kaylie ws

faq

Vad gör Busse Smartrack Kaylie WS så speciell?
Kaylie WS -bussar övertygar med sin klassiska och enkla design och den höga passformen. Det erbjuder en extra hög förmåga att äta och silikonapplikationerna förhindrar effektivt att glida under sadeln. Dessutom säkerställer materialet med hög kvalitet komfort och hållbarhet.

för vem är bussarna Sadel Pad Kaylie WS särskilt lämplig?
Kaylie WS -bussar är särskilt lämpliga för ryttare som värderar komfort, funktionalitet och en klassisk och enkel design. Det är idealiskt för vardagligt bruk och för speciella tillfällen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.