BUSSE Sadelgjord LIVORNO-LONG, elastisk 120 svart i korthet:


busse sadelbälte livorno-lång, elastisk: optimal komfort och säkerhet i en ädla optik

busse Sadel Gurt Livorno-long, elastisk är en utsökt risdesign, som övertygar både funktionellt och estetiskt. Det är lämpligt för både bulbous hästar såväl som för hästar med en uttalad kurva och smalt bröst, där konventionella sadelband glider framåt. Sadelbältet förbättrar tryckfördelningen och möjliggör maximal rörelsefrihet, vilket förhindrar skurar.

Detta långa bälte är gjord av det bästa sadelläderet, vilket ger det ett ädelt utseende. Det kännetecknas av en förstorad kontaktyta i pectoral muskelområdet, som också är utrustad med en klädselprofil med flera skikt. Förutom en optimal tryckfördelning säkerställer detta också en förbättring av andning och blodcirkulation av hästen. Idealisk för ryttare som fäster stor vikt vid din hästs komfort och hälsa.

Enligt förordningen om textilmärkning, den Livorno-långa bussen, elastisk tillverkad av högkvalitativa, växtbrann läder . Detta material är naturligt andningsbart, hudvänligt och särskilt hållbart. Dessutom är sadelbältet att vara remmar på båda sidor med extra starkt trippelgummi och har en stor karabinerkrok i mitten och små D-ringar på sidan, vilket gör det lättare att spänna upp i extra rack.

Översikt:

  • Optimerad tryckfördelning och maximal rörelsefrihet
  • Tillverkad av högkvalitativ, växt -Tanned läder
  • andningsbar, hudvänlig och hållbar
  • Elastisk på båda sidor med extra starkt trippelgummi

Tekniska data:

Material: Högkvalitet, Plant -Tanned Leather

bredd: 8 - 16 cm

leveransomfång:

1x bussar sadelband livorno-lång, elastisk

faq

Hur upprätthåller jag den livorno-långa bussen, elastisk korrekt?

Eftersom sadelbältet är tillverkat av riktigt läder är det tillrådligt att använda speciella lädervårdsprodukter. Så läderet förblir smidigt och robust.

Är busssadelbältet livorno-long, elastisk för alla hästtyper?

Ja, tack vare dess speciella form och konstruktion är sadelbältet särskilt lämpligt för bulbous hästar och hästar med en uttalad ribbåge och smalt bröst.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.