BUSSE Sadelgjordsskydd BASIC 35 svart i korthet:


Busse Sattelan Barrel Belt Basic: Säkerhet och hållbarhet i ett elegant läderutseende

Bussar sattelanfastheimes Basic erbjuder ryttare pålitligt stöd och säkerhet. Dess huvudfunktion är att erbjuda ryttaren ett stabilt grepp, vilket är särskilt användbart när det gäller att komma upp och ner. Användningen av högkvalitetsläder ger inte bara ett elegant utseende, utan säkerställer också robust och hållbar användning.

Busse Sattelan Barrel Belt Basic är särskilt lämplig för alla som regelbundet sitter i sadeln, vare sig professionella ryttare eller fritids ryttare. På grund av dess robusta konstruktion och enkla hantering är det också ett oumbärligt tillbehör för varje ryttare.

Enligt regleringen av textilidentifiering är Busse Sattelan Belt Bigar Basic tillverkad av 100% äkta läder . Detta material är känt för sin robusthet och förmåga att motstå slitage, vilket garanterar långvarig användning.

Översikt:

  • Stabilt stöd för ryttare
  • Från 100% riktigt läder
  • Robust och hållbar

Tekniska data:

Material: 100% riktigt läder

leveransomfång:

1x bussar sadel gap basic

faq

Vilket material användes för Busse Sattelan Barrel Belt Basic?

SATTELANFASSITE BUSIC av bussar är gjord av 100% riktigt läder.

Hur bryr jag mig ordentligt för Busse Sattelan Barrel Belt Basic?

Som med alla läderprodukter rekommenderar vi att du använder speciella lädervårdsprodukter för att upprätthålla hållbarheten och utseendet på halvbältet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.