Covalliero Rengöringsväska Milano marinblå/camel i korthet:


Rengöringspåse Milano Navy/Camel - Estetisk och praktisk för dina vårdbehov

gipsväska Milano Navy/Camel är en högkvalitativ vårdpåse med många yttre ämnen och massor av lagringsutrymme inuti. Det erbjuder tillräckligt med utrymme för dina vårdartiklar och är därför en oumbärlig följeslagare för vård av dina djur.

Denna gipsficka är gjord av robust material som avvisar smuts och är lätt att rengöra. Den har en avtagbar axelrem med axelkuddar för bekväm transport. Med sin 360 ° zip -öppning är det lätt att fylla.

rengöringspåsen Milano Navy/Camel har ett stabilt golv och en avtagbar inre avdelare. Den har också en sidoväska med en blixtlås för ytterligare lagringsutrymme och axelremmar med ett handtag. Utan innehåll är det idealiskt för zookeepers som letar efter en snygg och funktionell väska för sina vårdredskap.

Översikt:

  • Högkvalitativ gipsväska med många fack
  • Robust, smuts -avvisande och lätt att rengöra material
  • Avtagbar axelrem med axelkudden
  • 360 ° blixtlåsöppning för enkel fyllning
  • Stabilt golv och avtagbart inre avdelare

Tekniska data:

  • Material: robust, smuts -avvisande material
  • Färg: marinblå/kamel
  • Dimensioner: 46 x 20,5 x 26 cm

leveransomfång:

1x rengöringspåse Milano Navy/Camel (utan innehåll)

faq

Vad kan Milano Navy/Camel Cleaning Bag?
Milano Navy/Camel Cleaning Bag erbjuder mycket lagringsutrymme för vårdredskap tack vare dess många fack och det stora inre. Det är tillverkat av robust, smutsavvisande material och har en 360 ° zippöppning för enkel fyllning.

för vem är Milano Navy/Camel Cleaning Bag särskilt lämplig?
Milano Navy/Camel Cleaning Bag är särskilt lämplig för zookeepers som letar efter en elegant och funktionell väska för sina vårdredskap.

Tillverkare "Covalliero"

Covalliero ridbyxor, ridhjälm & Co. till ett bra pris

Hästmärket Covalliero erbjuder högkvalitativa, testade och trendiga hästprodukter för häst och ryttare och imponerar med sitt utmärkta Pris-prestandaförhållande. Allt du behöver för häst och ryttare hittar du här, i vår Covalliero Online Shop.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.