MagicBrush Tvål för sadel och läder 500 ml i korthet:


lädersål 500 ml - För en grundlig och mild rengöring av läder

lädertvål utvecklades speciellt för rengöring av slät, grovt och nubucled läder. Det rengör till och med läderet av envis smuts och gör det exceptionellt mjukt. På grund av dess milda och skyddande rengöring bevaras läderet längre och ser alltid bra ut.

lädertvål innehåller kokosnötsolja som är känd för sina närande egenskaper och bidrar till det faktum att läderet ser smidigt ut och underhålls efter rengöring. Det är den perfekta lösningen för att rengöra olika typer av läder och säkerställer ett optimalt resultat.

lädertvål är särskilt lämplig för människor som har läderprodukter och vill noggrant underhålla och rengöra dem. Deras enkla applikation och effektiva rengöringskraft gör dig till en oumbärlig del av lädervård.

Översikt:

  • Lämplig för smidigt, grovt och nubucle läder
  • Tar bort ännu envis smuts
  • gör läderet mjukt
  • Innehåller närande kokosnötsolja
  • Mild och skyddande rengöring

Tekniska data:

  • Innehåll: 500 ml
  • Ytterligare ingredienser: kokosnötsolja

leveransomfång:

1x lädertvål 500 ml

faq

Vad kan lädertvålen 500 ml?
Lädertvålen rengör smidigt, grovt och nubbat läder, tar bort ännu envis smuts och gör läderet mjukt. Den innehåller närande kokosnötsolja för en mild och skyddande rengöring.

för vem är lädertvålen 500 ml särskilt lämplig?
Lädertvålen är särskilt lämplig för människor som har läderprodukter och vill noggrant underhålla och rengöra dem.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.