MagicBrush EasyCare rengöringslotion 500 ml i korthet:


EasyCare Lotion 500 ml - för snabb och grundlig rengöring

easycare -lotion gör hästvård enkel och effektiv. Spraya bara på, låt den fungera kort och torka av den med en torr trasa. Den innehåller d-panthenol som skyddar hud och päls från torkning.

Easycare -lotion har en speciell formulering för en mild men grundlig kemtrengöring av hästhåret. Det är idealiskt för enstaka rengöring eller framför tävlingar och säkerställer snabb och enkel vård.

easycare -lotion rekommenderas också särskilt för lätt päls. Tack vare den enkla applikationen och effektiv rengöringen är den särskilt lämplig för hästägare som letar efter en snabb och grundlig lösning för vård av sina hästar.

Översikt:

  • Enkel applikation för snabb rengöring
  • Innehåller D-Panthenol för att skydda huden och päls
  • Specialformulering för mild kemtvätt
  • Idealisk för tillfällig rengöring eller före tävlingar
  • Rekommenderas också för lätt päls

Tekniska data:

  • Innehåll: 500 ml
  • Ytterligare ingredienser: D-Panthenol

leveransomfång:

1x EasyCare Lotion 500 ml

faq

Vad kan EasyCare Lotion 500 ml?
Easycare -lotion möjliggör snabb och grundlig kemtvätt av hästhåret. Det skyddar huden och pälsen från torkning och är idealisk för tillfällig rengöring eller från tävlingar.

för vem är EasyCare Lotion 500 ml särskilt lämplig?
Lotionen är särskilt lämplig för hästägare som letar efter en snabb och grundlig lösning för vård av sina hästar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.