Cit TaonX Booster skyddsspray mot hästflugor 500 ml i korthet:


bromsskydd Spray Taon -x Booster 500 ml -Långt skydd mot flygande skadedjur

bromsskydd Spray Taon-X Booster erbjuder högdosskydd mot bromsar, myggor och andra leddjur. Dess innovativa sprayteknik möjliggör en mycket effektiv applikation som fungerar effektivt i alla positioner. Tack vare sin speciella formulering behåller den aktiva ingrediensen Icaridin sin effektivitet under många timmar, även under de mest negativa förhållandena. Bromsskyddsspray Taon-X-booster håller effektivt flygande skadedjur i upp till 12 timmar och erbjuder därmed långvarigt skydd.

Brake Protection Spray Taon-X Booster är särskilt lämplig för ryttare, husdjursägare och alla som behöver ett pålitligt och långvarigt försvar mot flygande skadedjur.

Översikt:

  • Högdosförsvar mot bromsar, myggor och andra leddjur
  • Innovativt sprutsystem för effektiv applikation, också huvudet över
  • Aktiv ingrediens Icaridine erbjuder långvarigt skydd upp till 12 timmar

Tekniska data:

  • Aktiv ingrediens: icaridin
  • Kapacitet: 500 ml

leveransomfång:

1x Bromsskydd Spray Taon-X Booster 500 ml

faq

Vilken funktion uppfyller bromsskyddsprayen Taon-X Booster 500 ml?
Bromsskyddsprayen fungerar som ett försvar mot bromsar, myggor och andra flygande skadedjur. Tack vare den aktiva ingrediensen Icaridin erbjuder det långvarigt skydd i upp till 12 timmar.

för vem är bromsskyddsspray taon-x booster 500 ml särskilt lämplig?
Bromsskyddssprayen är särskilt lämplig för ryttare, husdjursägare och alla som behöver ett pålitligt och långvarigt försvar mot flygande skadedjur.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.