Aubiose gödselgaffel med metallhandtag och D-handtag i korthet:


Målningsgaffel gjord av plastig original aubios med stam - stabilitet och effektivitet i stabil rengöring

målningsgaffel gjord av plastig original aubiose med en stam är en beprövad märkesprodukt som är känd för sin extraordinära stabilitet och effektivitet vid stabil rengöring. Tillverkad av högkvalitativ plast, kännetecknas denna dynga gaffel av hållbarhet och överlägsen prestanda.

Dunggaffeln har ökat tänder på sidorna, vilket möjliggör effektiv absorption och avlägsnande av stabilt avfall. Med en längd på 40 cm och en bredd på 30 cm är denna gaffel kompakt och lätt att använda.

Hästens gaffel gjord av plastig original aubios med STEM är särskilt lämplig för hästägare, stabil personal och alla som letar efter ett långvarigt och effektivt verktyg för stabil rengöring.

Översikt:

  • beprövad märkesprodukt
  • Tillverkad av högkvalitativ plast
  • Lateralt ökade tänder för effektiv rengöring

Tekniska data:

  • Material: Högkvalitetsplast
  • Färg: Svart
  • Längd: 40 cm
  • Bredd: 30 cm

leveransomfång:

1x häst -rovad gaffel gjord av plast original aubios med stam

faq

Vilken funktion uppfyller hästens gaffel av plastig original aubios med STEM?
Hästens gaffel används för effektiv stabil rengöring. Deras högkvalitativa plastmaterial och sidled ökade tandade möjliggör effektiv absorption och avlägsnande av stabilt avfall.

för vem är hästens gaffel gjord av plastig original aubios med stam särskilt?
Dunggaffeln är särskilt lämplig för hästägare, stabil personal och alla som letar efter ett långvarigt och effektivt verktyg för stabil rengöring.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.