Mistboy spade svart 90 cm i korthet:


Mistboy Shovel ensam, svart, 90 cm - mer volym, lättare staplad

Mistboy Schaufel är din idealiska lösning för effektivt rengöringsarbete. Med en ny spadeform som absorberar mer volym och lättare kan staplas, gör vår mistboy -spade rengöring för barns lek.

tillverkad av högkvalitativ plast, denna 90 cm lång spade är robust och hållbar, idealisk för daglig rengöringsarbete. Den svarta färgen ger verktyget ett smalt och professionellt utseende.

Mistboy Schaufel är särskilt lämplig för djurhållare, stabila arbetare och alla som förlitar sig på effektiva rengöringsverktyg.

Översikt:

  • Ny spadeform för mer volym
  • Plast av hög kvalitet
  • Storlek: 90 cm

Tekniska data:

  • Material: Högkvalitetsplast
  • Storlek: 90 cm
  • Färg: Svart

leveransomfång:

1x mistboy spade ensam, svart, 90 cm

faq

Vilken funktion uppfyller Mistboy Shovel ensam, svart, 90 cm?
Mistboy Schaufel är idealisk för effektivt rengöringsarbete tack vare sin nya spadeform, som absorberar mer volym och kan lättare staplas.

för vem är mistboy -spade ensam, svart, 90 cm särskilt?
Spadeen är särskilt lämplig för zookeepers, stabila arbetare och alla som förlitar sig på effektiva rengöringsverktyg.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.