Ryttarkniv för flera ändamål med trähandtag i korthet:


ryttarkniv med ett träfärgat handtag, 5 knivar - universella och praktiska verktyg för varje ryttare

ryttarkniven med ett träfärgat handtag och 5 knivar fungerar som ett mångsidigt verktyg för alla som ägnas åt hästsporter. Oavsett om det handlar om rengöring av hovar, klippa höbalar eller öppna en flaska, täcker denna ryttarkniv en mängd olika applikationer.

Ridkniven erbjuder ett antal speciella egenskaper och fördelar. Det har ett tilltalande trähandtag och rostfritt stålblad som säkerställer robusthet och hållbarhet. Ridkniven innehåller en hovrengöringsmätare, en universell kniv, en höbalkniv, en burköppnare och flasköppnare samt en mankniv. Med en kompakt storlek på 10 cm är det lätt att använda och transportera.

Ridkniven med trähandtag och 5 knivar är särskilt lämpliga för ryttare och hästägare som letar efter ett praktiskt och mångsidigt verktyg för vardagliga uppgifter.

Översikt:

  • Versatile Tool for Riders and Horse Owners
  • Robust trähandtag och rostfritt rostfritt stålblad
  • inklusive fem olika knivar för en mängd olika uppgifter

Tekniska data:

  • Material: Trähandtag, rostfritt stålblad
  • Storlek: 10 cm
  • Antal knivar: 5

leveransomfång:

1x ridkniv med trähandtag, 5 knivar

faq

Vilken funktion uppfyller ridkniven med trähandtag och 5 knivar?
Ridkniven med trähandtag och 5 knivar fungerar som ett mångsidigt verktyg för alla som ägnas åt hästsport. Det täcker en mängd olika applikationer, inklusive hovrengöring, skärning av höbalar och öppningsflaskor.

för vem är ridkniven med trähandtag och 5 knivar särskilt lämpliga?
Ridkniven med trähandtag och 5 knivar är särskilt lämpliga för ryttare och hästägare som letar efter ett praktiskt och mångsidigt verktyg för vardagliga uppgifter.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.