Verktygsväska 27x22x22 antracit/pistasch i korthet:


Lagringsficka 27x22x22, Anthracite/Pistachie - Praktisk och robust lösning för lagring av vårdprodukter

lagringsfickan 27x22x22 i antracit/pistachie är en idealisk lösning för att lagra vårdprodukter eller leksaker. Det säkerställer ordning och skydd både hemma och när du reser.

Lagringsväskan erbjuder många fördelar och specialegenskaper. Den är gjord av robust material med smuts -avvisande effekt, vilket gör det särskilt enkelt att ta hand om och hållbart. Väskan har sex utomhusfickor för ytterligare förvaringsutrymme, en avtagbar axelrem med axelkuddar för bekvämt bär och ett praktiskt handtag.

Lagringsfickan 27x22x22, antracit/pistaschie, är särskilt lämplig för människor som vill behålla sina vårdprodukter eller leksaker ordentligt och säkert.

Översikt:

  • Praktisk lagringslösning för vårdprodukter eller leksaker
  • Robust, smuts -avvisande material
  • Sex utomhusfickor för ytterligare lagringsutrymme

Tekniska data:

  • Material: robust, smuts -avvisande material
  • Färg: Anthracite/Pistachie
  • Dimensioner: 27 x 22 x 22 cm

leveransomfång:

1x lagringsficka 27x22x22, antracit/pistachie (utan innehåll)

faq

Vilken funktion uppfyller lagringsfickan 27x22x22, antracite/pistaschie?
Lagringsfickan 27x22x22 i antracit/pistaschie fungerar som en idealisk lagringslösning för vårdprodukter eller leksaker, både för användning hemma och när du reser.

för vem är lagringsfickan 27x22x22, antracite/pistachie, särskilt?
Lagringsfickan 27x22x22, Anthracite/Pistachie, är särskilt lämplig för människor som vill behålla sina vårdprodukter eller leksaker ordentligt och säkert.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.