Jumbo verktygslåda i korthet:


Gipsbox Jumbo, blå/svart - Praktisk och robust förvaring för hästvårdsredskap

gipsbox Jumbo i blått/svart är en mångsidig och robust lagringslösning för alla dina hästvårdsredskap. Med den här rengöringsrutan kan du lagra alla dina vårdredskap, inklusive flaskor med olika höjder.

Jumbo -gipsboxen erbjuder ett antal speciella egenskaper och fördelar. Den är gjord av stabil plast och har en enkel -för att använda stängningsanordning som ger ett effektivt skydd av innehållet. Med en avlägsen användning för små delar och borstar, en anordning för att säkra piskor och ett förstärkt lock som bär belastningar upp till 120 kg, är denna rengöringslåda extremt funktionell och hållbar.

Jumbo -gipsboxen, blå/svart, är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som behöver en pålitlig och välorganiserad lagringslösning för sina vårdredskap.

Översikt:

  • Versatil och robust lagringslösning
  • Tillverkad av stabil plast med enkel -för att använda stängningsanordning
  • Idealisk för hästägare och sjuksköterskor

Tekniska data:

  • Material: plast
  • Färg: blå/svart
  • Dimensioner: 52 x 32 x 31 cm

leveransomfång:

1x gipsbox Jumbo, blå/svart med avtagbar användning

faq

Vilken funktion uppfyller gipsboxen Jumbo, blå/svart?
Jumbo -gipsboxen, blå/svart, fungerar som en mångsidig och robust lagringslösning för alla dina hästvårdsredskap. Du kan behålla alla dina vårdredskap, inklusive flaskor med olika höjder, snyggt och säkert.

för vem är gipsboxen Jumbo, Blue/Black, särskilt?
Jumbo -gipsboxen, blå/svart, är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som behöver en pålitlig och välorganiserad lagringslösning för sina vård.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.