Mankam utan aluminiumhandtag i korthet:


manöverkam gjord av metall - exakt verktyg för professionell hästvård

Den man -bärande kamen gjord av metall används för att exakt och effektiv vård av hästar. Med sin speciella konstruktion är det idealiskt för att tunnas och forma manen för att uppnå ett välskött och professionellt utseende.

Denna man -rena kam erbjuder ett antal unika egenskaper och fördelar. Det består av hållbart aluminium, vilket gör det robust men enkelt. Dess kompakta storlek och exakt design möjliggör enkel hantering och kontroll under vård.

Metal Man's Maneuvering Comb är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som har stor betydelse för manens vård och utseende.

Översikt:

  • Exakt vård och formning av manen
  • Från slitstark, lätt aluminium
  • Idealisk för hästägare och sjuksköterskor

Tekniska data:

  • Material: aluminium
  • Längd: 9 cm

leveransomfång:

1x man -rörelse gjord av metall

faq

Vilken funktion uppfyller manövreringskamen gjord av metall?
Metal Mane -Pulling Ridge används för att exakta vård och utformning av hästens man. Med sin speciella konstruktion är det idealiskt för att tunnas och forma manen för att uppnå ett välskött och professionellt utseende.

för vem är manemens rörelse gjord av metall särskilt lämplig?
Meadow -maskeringskamen gjord av metall är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor, som lägger stor betydelse för manens vård och utseende.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.