Svamp av viskos i korthet:


Svampvisos - extremt absorberande och nötningsresistent

svampviskosen utvecklades för att möjliggöra effektiv rengöring av ytor. Det kan användas med vatten och torrt för att ta bort smuts och andra föroreningar.

Denna svamp erbjuder ett antal unika funktioner och fördelar. Den består av viskos, ett extremt absorberande material som kan absorbera en stor mängd vätska. Dessutom kännetecknas svampen av dess höga motstånd mot nötning, vilket ökar dess hållbarhet.

Svampvisosen är särskilt lämplig för människor som letar efter ett effektivt och hållbart verktyg för att rengöra olika ytor.

Översikt:

  • Effektiv rengöring av ytor
  • kan användas med vatten och torr
  • Extremt absorberande och nötningsresistent
  • Idealisk för mångsidigt rengöringsarbete

Tekniska data:

  • Material: Viskos
  • Färg: gul

leveransomfång:

1x svampviskos

faq

Vilken funktion uppfyller svampviskosen?
Svampviskosen används för att effektivt rengöra ytor. Det kan användas med vatten eller torrt och pålitligt ta bort smuts och andra föroreningar.

för vem är svampviskosen särskilt lämplig?
Svampviskosen är särskilt lämplig för människor som letar efter ett effektivt och hållbart verktyg för rengöring av olika ytor.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.