Oval reform galvaniserat galler i korthet:


ReformStriegel, oval galvaniserad - exakt vård för din häst

Reformremmen, oval galvaniserad utvecklades för att möjliggöra exakt och grundlig vård av hästpäls. Dess huvudfunktion är att effektivt ta bort smuts och lösa hår och hålla hästens päls ren och välskept.

Denna strejk erbjuder ett antal unika funktioner och fördelar. Den har en fin, vågformad trippel tand, som möjliggör intensiv rengöring. Dessutom är strejken gjord av galvaniserat material som gör det särskilt hållbart. Reformband är utrustad med ett läderbälte och möjliggör enkel och säker hantering.

Reformbandet, oval galvaniserad, är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en grundlig och exakt lösning för vård av hästpäls.

Översikt:

  • Exakt och grundlig skötsel
  • Fin, vågformad trippelanding för intensiv rengöring
  • Tillverkat av galvaniserat material för hållbarhet
  • Läderhandbälte för enkel hantering

Tekniska data:

  • Material: galvaniserat stål, läderhandbälte
  • Storlek: 16,5 x 11 cm

leveransomfång:

1x reformremsa, oval galvaniserad

faq

Vilken funktion uppfyller reformremsan, oval galvaniserad?
Reformbandet, oval galvaniserad, tjänar till exakt och grundlig vård av hästpälsen genom att effektivt ta bort smuts och lösa hår.

för vem är reformbandet, oval galvaniserad, särskilt?
Reformbandet, oval galvaniserad, är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en grundlig och exakt lösning för vård av hästpäls.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.