Handske i plast, röd i korthet:


Plasthandske av plast, röd - för effektiv rengöring och massage

Den gipshandsken av plast, röd , tjänar främst till effektiv rengöring och underhåll av hästpäls. Det tar bort smuts och lös hår och bidrar effektivt till att hålla hästens päls ren och frisk.

Denna rengöringshandske erbjuder ett antal unika egenskaper och fördelar. Den har en sida med knoppar och en sida med hårda borst, vilket gör den idealisk för både rengöring och massage. Tillverkad av robust plast, den är hållbar och lätt att rengöra.

Plasthandsken av plast, röd, är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter ett effektivt och praktiskt verktyg för vardagens vård av hästpäls.

Översikt:

  • Effektiv rengöring och underhåll av hästpäls
  • Sidan med knoppar och sida med hårda borst för rengöring och massage
  • Tillverkad av robust plast
  • Idealisk för daglig hästvård

Tekniska data:

  • Material: plast
  • Storlek: 17 x 13 cm

leveransomfång:

1x plasthandske gjord av plast, röd

faq

Vilken funktion uppfyller plasthandsken av plast, röd?
Plasthandsken av plast, röd, används för att effektivt rengöring och underhålla hästpäls. Det tar bort smuts och löst hår effektivt och kan också användas för massagen.

för vem är gipsskon gjord av plast, röd, särskilt?
Plasthandsken av plast, röd, är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter ett effektivt och praktiskt verktyg för daglig vård för hästpäls.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.