Träns av gummibubbla i korthet:


Gummiprydnadsuttag, svart - lugnande vård vid pälsbyte

gummi nippelrem, svart utvecklades för att erbjuda en lugnande massageffekt under pälsvård. Dess huvudfunktion är att effektivt ta bort dött och lösa hår under pälsförändringsfasen.

Denna striegel erbjuder ett antal speciella egenskaper och fördelar. Den består av gummi nop som erbjuder en mild massage och därmed ökar hästens brunn. Dessutom har Striegel ett integrerat handbälte som säkerställer säker och bekväm hantering.

Gummihoppande konsol, svart, är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter ett tillförlitligt verktyg för en grundlig vård av hästpäls under pälsförändringsfasen.

Översikt:

  • lugnande massage och effektiv rengöring under pälsförändringsfasen
  • Gummi nops för mild massage
  • Integrerat handbälte för säker hantering
  • Idealisk för en grundlig vård av hästpäls

Tekniska data:

  • Material: gummi
  • Storlek: 11 cm

leveransomfång:

1x gummiprydnadsuttag, svart

faq

Vilken funktion uppfyller gummi -bröstvårtan, svart?
Gummi -bröstvårtan, svart, erbjuder en lugnande massageffekt och hjälper effektivt med att ta bort dött och lösa hår under pälsförändringsfasen.

för vem är gummi noppande rem, svart, särskilt?
Gummi -bröstvårtan, svart, är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter ett tillförlitligt verktyg för en grundlig vård av hästpäls under pälsförändringsfasen.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.