New Generation träns för häst i korthet:


Horse Stamps New Generation - Gentle Care for Maximal Comfort

häst -skala ny generation har den huvudsakliga uppgiften att försiktigt och effektivt upprätthålla din hästpäls. Det tar inte bara bort smuts och löst hår effektivt, utan erbjuder också en massiv effekt som är särskilt fördelaktig för din häst.

Den här hästbilen erbjuder ett antal unika egenskaper och fördelar. Den består av speciell, elastisk och mjuk plast som skyddar hästens hud och erbjuder samtidigt en trevlig massageupplevelse. Dessutom är striegel utrustad med ett polyamidhandbälte som möjliggör enkel och säker hantering.

Hästens stämpel nya generation är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en mild och effektiv lösning för att upprätthålla hästpäls och för att förbättra hästens brunn.

Översikt:

  • Mild och effektiv Fello Care
  • Special, elastisk och mjuk plast för lugnande massage
  • Polyamidhantering för enkel hantering
  • Idealisk för förbättrad komfort hos hästen

Tekniska data:

  • Material: Special elastisk och mjuk plast, polyamidhandbälte
  • Storlek: 16 x 10 cm

leveransomfång:

1x häststjälk ny generation

faq

Vilken funktion uppfyller hästbarens ny generation?
Den nya generationens hästens stämpel används för mildt och effektivt underhåll av hästpäls genom att effektivt ta bort smuts och lösa hår och samtidigt erbjuder en lugnande massage.

för vem är hästens stam nya generation särskilt lämplig?
Den nya generationens hästens stämpel är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en mild och effektiv lösning för att upprätthålla hästpäls och för att förbättra hästens brunn.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.