Groovy Hästborste i korthet:


Horse Cardätsche Groovy - Mild och effektiv pälsvård

hästkartong Groovy utvecklades för att ge en mild och effektiv vård samtidigt. Hennes huvudsakliga syfte är att rengöra och underhålla din hästpäls genom att ta bort smuts och lösa hår.

Denna Cardätsche erbjuder ett antal specialfunktioner och fördelar. Den består av mjuka polyamidborst som garanterar mild och effektiv vård och har en elastisk hantering för bekväm hantering under vårdprocessen.

Horse Cardaic Groovy är särskilt lämplig för hästälskare som letar efter en mild och effektiv borste för regelbunden vård av hästpäls.

Översikt:

  • Mjuka polyamidborst för mild och effektiv vård
  • Elastisk hantering för bekväm hantering
  • Idealisk för regelbunden vård av hästpäls

Tekniska data:

  • Material: polyamidborst, elastiskt handbälte
  • Storlek: 17 x 9 cm
  • Borstens längd: 5 cm

leveransomfång:

1x hästkartong Groovy

faq

Vilken funktion uppfyller hästkardätsche groovy?
De groovy häst -dragna korten har utvecklats för att försiktigt rengöra och underhålla din hästpäls genom att effektivt ta bort smuts och lösa hår.

för vem är hästkardätsche groovy särskilt lämplig?
De groovy hästtrådskorten är särskilt lämpliga för hästälskare som letar efter ett mjukt och effektivt verktyg för att regelbundet bibehålla hästpäls.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.