Hårborste för unghästar i korthet:


Horse Cardätsche Junior Roßhaar - Natural Fiber - Intensivvård för din häst

häst -drakad Cardätsche Junior Roßhaar - Natural Fiber möjliggör intensiv vård av hästpäls. Deras huvudfunktion är att effektivt ta bort dött hår och smuts och släta pälsen för att ge den en naturlig glans.

Denna borste representerar speciella egenskaper och fördelar. Den består av syntetfibrer och hästhår, vilket möjliggör optimal pälsvård. Den har också ett läderhandbälte för utmärkt hantering och kontroll under vård.

Horse Cardätsche Junior Roßhaar - Naturalfiber är särskilt lämplig för hästälskare som letar efter grundlig och naturlig vård för sina hästar.

Översikt:

  • Intensiv pälsvård genom att ta bort dött hår och utjämna päls
  • Syntetfibrer och hästhår för optimal vård
  • Läderhandbälte för utmärkt hantering
  • Idealisk för naturlig och grundlig skötsel

Tekniska data:

  • Material: syntetfibrer, hästhår, läderhandskrivet
  • Färg: Natur
  • Storlek: 20 x 8,5 cm

leveransomfång:

1x häst -draken Junior Roßhaar - Natural Fiber

faq

Vilken funktion uppfyller hästkardätsche junior Roßhaar - Natural Fiber?
Junior Roßhaar hästkol - naturfiber används för att upprätthålla hästpälsintensivt. Det tar bort dött hår och smuts effektivt och jämnar pälsen för att ge den en naturlig glans.

för vem är Horse Cardschen Junior Roßhaar - naturfiber särskilt lämplig?
Junior Roßhaar hästkol - naturfiber är särskilt lämplig för hästälskare som letar efter grundlig och naturlig vård för sina hästar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.