Hästborstar MiniDolly i korthet:


häst -cardätsche minidolly - effektivt vårdverktyg för din häst

häst -rovad -kortet minidolly är en oumbärlig del av vård av din häst. Hon tar bort effektivt hår, damm och smuts från din hästpäls och bidrar därmed till en ren, frisk och glänsande päls.

Denna borste erbjuder specialegenskaper och fördelar. Den har syntetiska borst och ett elastiskt grepp, vilket möjliggör enkel och bekväm hantering. De syntetiska borsten är robusta och skonsamma samtidigt och erbjuder grundlig rengöring av hästpäls.

Minidolly Horse -Drawn Cotsche är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter ett praktiskt och effektivt verktyg för daglig skötsel.

Översikt:

  • Effektivt avlägsnande av löst hår, damm och smuts
  • Syntetiska borst och elastiskt grepp för enkel hantering
  • Robust och mild rengöring av hästpäls
  • Idealisk för daglig skötsel

Tekniska data:

  • Material: syntetiska borst, elastiskt handtag
  • Storlek: 15 x 7,5 cm

leveransomfång:

1x häst -drawer minilly

faq

Vilken funktion uppfyller minidolly hästkorten?
Minidolly Horse's -korten används för effektivt borttagning av löst hår, damm och smuts från hästpäls, vilket bidrar till en ren, frisk och glänsande päls.

för vem är häst -kortetche minidolly särskilt lämplig?
Minidolly Horse's Cards är särskilt lämpliga för hästägare och sjuksköterskor som letar efter ett praktiskt och effektivt verktyg för daglig pälsvård.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.