Covalliero Hästborste i korthet:


Covalliero hästkartong - effektiv vård för en glänsande hästpäls

Covalliero Horse Cardätsche är en oumbärlig del av varje hästvårdssats. Det tjänar till att ta bort lösa hår, damm och smuts från din hästpäls, vilket bidrar till en ren, frisk och blank päls.

Denna Cardätsche erbjuder specialegenskaper och fördelar. Den har en icke -slipplastrygg och ett praktiskt handbälte, som möjliggör säker och bekväm hantering. Borsten är gjorda av robust polypropen och har en längd på 3 cm, vilket gör det idealiskt att rengöra pälsen noggrant och ändå försiktigt.

Covalliero hästkort är särskilt lämpliga för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en grundlig och ändå mild lösning för regelbunden fibrillering.

Översikt:

  • Effektivt avlägsnande av löst hår, damm och smuts
  • Slipplastrygg och handbälte för säker hantering
  • Stabila polypropylenborst för grundlig rengöring
  • Idealisk för grundlig och mild skötsel

Tekniska data:

  • Material: icke-halkplast rygg, polypropylen borst
  • Borstlängd: 3 cm
  • Storlek: 17 x 8 cm

leveransomfång:

1x covalliero hästkartong

faq

Vilken funktion uppfyller Covalliero Horse Cardätsche?
Covalliero hästkardätsche används för att ta bort löst hår, damm och smuts från hästpäls, vilket leder till en ren, frisk och glänsande päls.

för vem är Covalliero hästkort särskilt lämpliga?
Covalliero Horse Cardätsche är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en grundlig och ändå mild lösning för regelbunden pälsvård.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.