Covalliero Plastborste i korthet:


covalliero plastband - robusta och effektiv pälsvård

covalliero plastband är ett viktigt verktyg för att upprätthålla hästpäls. Dess funktion är att ta bort lösa smuts och lösa hår från pälsen, vilket gör pälsen ren, glänsande och frisk.

Denna striegel erbjuder speciella egenskaper och fördelar. Den är gjord av robust plast, vilket gör det både hållbart och lätt att rengöra. Det integrerade polyamidhandbältet gör det lättare att hålla och använda förstoringen och därmed säkerställer effektivare vård.

Covalliero -plastband är särskilt lämpliga för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en enkel och effektiv lösning för regelbunden fello care.

Översikt:

  • Effektivt borttagning av lösa smuts och hår
  • Tillverkad av robust, lätt att rengöra plast
  • Integrerad polyamidhandbälte för enkel hantering
  • Perfekt för hästägare och sjuksköterskor som värderar enkel pälsvård

Tekniska data:

  • Material: Robust plast, polyamidhandbälte
  • Storlek: 16x11 cm

leveransomfång:

1x covalliero plastband

faq

Vilken funktion uppfylls covalliero -plastremmen?
Covalliero -plastband används för att ta bort lösa smuts och hår från hästpälsen för att hålla pälsen ren, glänsande och frisk.

för vem är Covalliero -plastband särskilt lämpliga?
Covalliero -plaststrängen är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en enkel och effektiv lösning för regelbunden pälsvård.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.