Covalliero Spiral träns med gelgrepp i korthet:


Spiralband med gelgrepp - Bekväm och effektiv pälsvård för din häst

spiralrem med gelgrepp är ett användbart verktyg för att försiktigt och effektivt upprätthålla din hästpäls. Dess huvudfunktion är att lösa frågor och ta bort löst hår, samtidigt som man masserar huden genom strängrörelsen.

Dessa spiralband erbjuder speciella egenskaper och fördelar. Den har ett supermjukt, mycket elastiskt gelhandtag för hög komfort i användning. Den ergonomiska formen och den formbara gelkudden möjliggör enkelt arbete. Striden i sig består av flexibel, fint bucklad fjäderstål, som effektivt glider genom pälsen och är försiktigt mot huden.

Spiralremmen med gelgrepp är särskilt lämpligt för hästägare och sjuksköterskor som värderar en mild men grundlig skötsel.

Översikt:

  • Skonsam och effektiv fibrillering genom fint bosatt vårstål
  • Mycket elastiskt gelhandtag för hög arbetskomfort
  • Hästens försiktigt till huden
  • Optimal för hästägare och sjuksköterskor som lägger speciellt värde på pälsvård

Tekniska data:

  • Material: Spring Steel, Gel Grip

leveransomfång:

1x spiralband med gelgrepp

faq

Vilken funktion uppfylls spiralremmen med gelhandtag?
Spiralremmen används för mildt och effektivt underhåll av hästpäls. Det tar bort frågor och lösa hår och masserar samtidigt hästens hud.

för vem är spiralremmen med gelhandtag särskilt lämpligt?
Spiralremmen är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som fäster stor vikt vid mild och grundlig pälsvård.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.