Dubbelt svart mjukt rep 17 m i korthet:


mjuk dubbelmonterad svart 17 m - komfort och kontroll under lungning

Den mjuka dubbla -doppellonge svart 17 m är ett värdefullt verktyg inom hästträning och terapi. Deras primära funktion är att göra det möjligt för instruktören att vara exakt och effektiv medan hästen är lungad. Med deras användning har du möjlighet att kontrollera och förbättra din häst, hoppning och rörelsesekvenser.

De mjuka dubbelmonterade erbjuder anmärkningsvärda egenskaper och fördelar. Den består av ett mjukt blandat tyg för ett trevligt grepp och inkluderar en stor handslinga för ytterligare säkerhet. Med två stora roterande karabiners erbjuder det mångsidighet och tillförlitlighet i applikationen.

Det mjuka dubbelmonterade är särskilt lämpligt för hästterapeuter, tränare och ryttare som vill förbättra sina hästarnas prestanda och välbefinnande.

Översikt:

  • Aktiverar exakt och effektiv kontroll vid lUnging
  • Tillverkad av mjukt blandningstyg för ett trevligt handtag
  • inklusive stor handslinga och två roterande karabiners
  • Idealisk för hästterapeuter, tränare och ryttare

Tekniska data:

  • Material: Mjukt blandat tyg
  • Färg: Svart
  • Längd: 17 m

leveransomfång:

1x mjuk dubbelmonterad svart 17 m

faq

Vilken funktion uppfyller den mjuka dubbla doppellongen svart 17 m?
Den mjuka duplongen möjliggör instruktören exakt och effektiv kontroll medan hästen är lungad. Det kan hjälpa till att kontrollera och förbättra häst-, hopp- och rörelsesekvenserna på hästen.

för vem är den mjuka dubbel-doppellonge svart 17 m special?
Den mjuka doppellongen är särskilt lämplig för hästterapeuter, tränare och ryttare som vill förbättra prestandan och välbefinnandet hos sina hästar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.