Skivor för svart bett 7 cm (par) i korthet:


bita skivor svart 7 cm (2 stycken) - skydd för hörnen på din häst

De bettskivorna svarta 7 cm (2 stycken) har utvecklats speciellt för att skydda din hästs mun från skador vid tänderna. De uppfyller en viktig funktion genom att erbjuda ett stoppat område mellan biten och de känsliga muntliga områdena på hästen.

Dessa bettskivor erbjuder speciella egenskaper och fördelar. De är gjorda av hållbart och högkvalitativt material som utvecklades för att motstå det dagliga slitaget när de kör. Dessutom är de enkla att installera och ta bort, vilket erbjuder en bekväm och effektiv lösning för att skydda din häst.

Bitskivorna är särskilt lämpliga för hästägare och ryttare som vill förbättra komforten och säkerheten för sin häst medan de rider.

Översikt:

  • erbjuder skydd för hörnen på din häst
  • Tillverkat av hållbart material, stadigt mot dagligt slitage
  • Lätt att installera och ta bort
  • Idealisk för hästägare och ryttare som vill förbättra komforten och säkerheten

Tekniska data:

  • Material: Robust plast
  • Storlek: 7 cm
  • Färg: Svart

leveransomfång:

1x Par bite panes Black 7 cm

faq

Vilka fördelar erbjuder bettskivorna svarta 7 cm?
Bite Panes Black 7 cm erbjuder skydd för hörnen på din häst. De är gjorda av hållbart material och är robusta mot dagligt slitage. De är enkla att installera och ta bort, vilket erbjuder en bekväm och effektiv lösning för att skydda din häst.

för vem är bettskivorna svarta 7 cm särskilt lämpliga?
Bitarna är särskilt lämpliga för hästägare och ryttare som vill förbättra sin hästs komfort och säkerhet under rider.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.