Stigbygel i svart läder 30 cm i korthet:


pekbältet rundad svart - funktionell hanteringshjälp

pekbältet rundad svart är ett användbart verktyg som erbjuder ett säkert och bekvämt grepp när du kör hästar. Det uppfyller den viktiga funktionen att möjliggöra förbättrad kontroll när man kör eller flyttar hästar genom att tillhandahålla en stabil och praktisk touch.

Dessa inbäddningsrem erbjuder specialegenskaper och fördelar. Tillverkad av riktigt läder med en rund söm, det erbjuder överlägsen hållbarhet och ett trevligt grepp. Han har också ett lås som garanterar en säker och fast anslutning.

Touch -bältet är särskilt lämpligt för ryttare och hästägare som uppskattar komfort och kontroll i hanteringen av sina hästar.

Översikt:

  • Säkerställer förbättrad kontroll när du kör hästar
  • Tillverkad av riktigt läder med rund söm för hållbarhet och trevligt grepp
  • Särskilt lämpligt för ryttare och hästägare som uppskattar komfort och kontroll

Tekniska data:

  • Material: Real Leather
  • Längd: 30 cm

leveransomfång:

1x Touch Belt Round Sewn Black

faq

Vilka är fördelarna med beröringen runda sydd svart?
Den generade bältesrundan sys i svart och bekvämt handtag när du kör hästar. Tillverkad av riktigt läder med en rund söm, det erbjuder överlägsen hållbarhet och ett trevligt grepp. Det är särskilt lämpligt för ryttare och hästägare som uppskattar komfort och kontroll.

för vem är beröringsbältet rundat. Pekbältet är särskilt lämpligt för ryttare och hästägare som uppskattar komfort och kontroll i hanteringen av sina hästar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.