Lilli Starlight hästborste i korthet:


Horse Cardätsche Lilli Starlight - För effektiv och grundlig hästvård

hästkartonen Lilli Starlight fungerar som ett viktigt verktyg för din hästs dagliga vård. Det hjälper till att ta bort löst hår, smuts och damm från hästens päls, vilket leder till en ren, välskept och blank päls.

Horse Cardätsche Lilli Starlight erbjuder specialegenskaper och fördelar. Med en icke -slipplastrygg och borst av polypropen är denna kartong både hållbar och effektiv. De 3 cm långa borsten möjliggör intensiv rengöring utan att skada din hästpäls.

Denna kartong är idealisk för hästägare och sjuksköterskor som strävar efter effektiv och mild vård för din häst.

Översikt:

  • Viktigt verktyg för daglig vård för en ren och glänsande hästpäls
  • Robust, icke -slipplastrygg och polypropylenborst för långvarig och effektiv rengöring
  • Idealisk för hästägare och sjuksköterskor som föredrar effektiv och mild vård

Tekniska data:

  • MATERIAL: Icke -glidplastrygg, borst gjorda av polypropen
  • Storlek: 14 x 7 cm, borstlängd: 3 cm

leveransomfång:

1x hästkarlar Lilli Starlight

faq

Vilka är fördelarna med Horse Cardätsche Lilli Starlight?
Horse Cardätsche Lilli Starlight är ett oumbärligt verktyg för den dagliga vården av din häst. Med en icke -slipplastrygg och borst av polypropen är denna kartong både hållbar och effektiv. De 3 cm långa borsten möjliggör intensiv rengöring utan att skada din hästpäls.

för vem är hästkardätsche lilli -stjärnljuset särskilt lämpligt?
Denna Cardätsche är idealisk för hästägare och sjuksköterskor som strävar efter effektiv och mild vård för din häst.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Lilli Starlight manborste
Fell Gloss Brush Lilli Starlight - för en blank och frisk hästreserv päls glansborste Lilli Starlight är ett oumbärligt vårdinstrument för varje hästägare. Deras huvudfunktion är att försiktigt rengöra och underhålla hästens päls för att uppnå ett hälsosamt och glänsande utseende. Lilli Starlight Fur Shine Brush är känd för sina speciella egenskaper och fördelar. Den har en icke -slipplastrygg och hästhår. Dessa naturliga Horse Hazar -borst är perfekta för att effektivt ta bort löst hår och smuts och samtidigt lämna en hälsosam glans på din hästpäls. Det är idealiskt för hästägare och sjuksköterskor som strävar efter grundlig och mild vård av sin häst och lägger stor betydelse för en blank och frisk päls. Översikt: Ett oumbärligt vårdinstrument för en blank och frisk hästpäls Slipplastrygg och häst Hazar borst för effektiv vård Idealisk för hästägare och sjuksköterskor som föredrar grundlig och mild vård Tekniska data: MATERIAL: Icke -glidplastrygg, borst från hästhår Storlek: 14 x 7 cm, borstlängd: 3 cm leveransomfång: 1x päls glansborste Lilli Starlight faq Vilka är fördelarna med Lilli Starlight Fur Shine Brush? Lilli Starlight Fur Shine Brush är ett oumbärligt vårdinstrument som försiktigt rengör och tar hand om hästens päls. Den har en icke -slipplastrygg och hästhåriga borst som effektivt tar bort lösa hår och smuts och lämnar en frisk glans på päls. för vem är Lilli Starlight pälsborsten särskilt lämplig? Pälsborsten är idealisk för hästägare och sjuksköterskor som strävar efter grundlig och mild vård av sin häst och lägger stor betydelse för en blank och frisk päls.

93,00 kr*
Lilli Starlight manborste
Mane Brush Lilli Starlight - Grundlig och bekväm hästvård Mane Brush Lilli Starlight är ett viktigt verktyg för att ta hand om hästhåret, som ger utmärkta resultat och samtidigt ökar komforten för hästen. Dess huvudfunktion är att dölja och jämna ut mannen och svansen, som ser frisk och vacker ut. Gödselborsten Lilli Starlight kännetecknas av speciella egenskaper och fördelar. Den har en icke -slipplastrygg och borst av polypropen, som säkerställer att borsten fungerar effektivt och är bekväm i handen. Med 4 cm lång borst hjälper denna borste att effektivt ta bort noder utan att skada håret. Denna manborste är idealisk för hästägare och sjuksköterskor som värderar grundlig och bekväm vård. Översikt: oumbärligt vårdinstrument för att dölja och utjämna manen och svansen har rygg och borst av plast och borst av polypropen Idealisk för hästägare och sjuksköterskor som föredrar grundlig och bekväm vård Tekniska data: Material: Plastridning, borst av polypropen Storlek: 18 x 5 cm, borstlängd: 4 cm leveransomfång: 1x Mane Brush Lilli Starlight faq Vilka är fördelarna med Lilli Starlight ManeuzenBrush? Gödselborsten Lilli Starlight är ett viktigt verktyg för att ta hand om hästhåret. Den har en icke -slipplastrygg och borst av polypropen, som säkerställer att borsten fungerar effektivt och är bekväm i handen. Med 4 cm lång borst hjälper denna borste att effektivt ta bort noder utan att skada håret. för vem är Mane Brush Lilli Starlight särskilt lämplig? Denna manborste är idealisk för hästägare och sjuksköterskor som värderar grundlig och bekväm vård.

65,07 kr*
Lilli Starlight hårborste i plast
Plastband Lilli Starlight - Robust och effektiv för optimal hästvård plaststrängen Lilli Starlight är ett oundgängligt instrument för hästvård som syftar till att underlätta och förbättra din hästs skötsel. Det tjänar till att ta bort lösa hår och smuts från din hästs hud och päls, vilket leder till en ren och glänsande päls. Plastbandet Lilli Starlight är känd för sina speciella egenskaper och fördelar. Tillverkad av robust plast, den är hållbar och hållbar. Den har ett nylonhandbälte som säkerställer ett säkert och bekvämt handtag så att du kan utföra effektiv och grundlig skötsel. Denna striegel är den perfekta följeslagaren för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en pålitlig och effektiv hjälper för hästvård. Översikt: Ett oumbärligt vårdinstrument för rena och glänsande hästresurser Robust plast med nylonhandbälte för säkert och bekvämt handtag Idealisk för hästägare och sjuksköterskor som letar efter pålitliga och effektiva hästvård Tekniska data: Material: Robust plast med nylonhandbälte Storlek: 13 x 9 cm leveransomfång: 1x plastband Lilli Starlight faq Vilka är fördelarna med Lilli Starlight Plastic String? Lilli Starlight -plastband är ett oundgängligt instrument för hästvård. Tillverkad av robust plast, den är hållbar och hållbar. Den har ett nylonhandbälte som säkerställer ett säkert och bekvämt handtag. Detta gör det idealiskt för effektiv och grundlig skötsel. för vem är plastbandet Lilli Starlight särskilt lämpligt? Denna striegel är den perfekta följeslagaren för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en pålitlig och effektiv hjälper för hästvård.

52,26 kr*
Lilli Starlight fotkam
Hufratzer Lilli Starlight - Effektiv och mild hovvård hufkratzer Lilli Starlight är ett viktigt fosterverktyg som tjänar till effektiv rengöring av hästens hovar. Han hjälper till att ta bort smuts och stenar från hovarna och bidra till din hästs hälsa och välbefinnande. Hufratzer Lilli Starlight erbjuder specialegenskaper och fördelar. Den är gjord av robust plast och har en metallskrapa och en borste för grundlig rengöring. Borsten består av polypropen, som är känd för dess motstånd och effektivitet. Denna hovskrapa är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som föredrar att rengöra hoven och säkerställa deras hästar. Översikt: Essential Care Tool för effektiv rengöring av hovar Robust plast med metall repor och polypropylenborst för grundlig rengöring Lämplig för hästägare och sjuksköterskor som vill säkerställa hästskohälsan hos sina hästar Tekniska data: Material: Robust plast, metallskrapa, borst av polypropen leveransomfång: 1x Hufratzer Lilli Starlight faq Vilka är fördelarna med Lilli Starlight Hoof? Hufkratzer Lilli Starlight är ett väsentligt fosterverktyg som tjänar till effektiv rengöring av hästens hovar. Den är gjord av robust plast och har en metallskrapa och en borste gjord av polypropen för grundlig rengöring. för vem är Hufkratzer Lilli Starlight särskilt lämplig? Denna hovskrapa är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som föredrar att rengöra hoven och säkerställa hälsan hos deras hästar.

34,80 kr*