Sporrband med enkelt spänne 47 cm (par) i korthet:


spore band ca 47 cm i par - oumbärlig utrustning för exakt kontroll

sporband ca 47 cm i par är en viktig del av ridkläderna, som tjänar till att förbättra kommunikationen mellan ryttare och häst. De uppfyller funktionen att hålla sporer säkert på sin plats, vilket möjliggör exakt kontroll.

Spore -remmarna erbjuder en kombination av fördelar och kvalitet. De mäter cirka 47 cm i längd, vilket erbjuder tillräcklig anpassningsförmåga för olika skostorlekar och komfortnivåer. Detta gör att de kan justeras individuellt för att säkerställa en säker och bekväm passform.

Sporband är särskilt lämpliga för ryttare som letar efter tillförlitlig utrustning för att säkerställa effektiv och exakt kontroll när man kör.

Översikt:

  • Essential ridplats för att förbättra kommunikationen med hästen
  • erbjuder möjligheten till individuell anpassning för olika skostorlekar
  • Idealisk för ryttare som behöver tillförlitlig utrustning för effektiv kontroll

Tekniska data:

  • Material: läder
  • Storlek: ca 47 cm x 15 mm

leveransomfång:

1 par sporband ca 47 cm

faq

Vilka är fördelarna med sporband ca 47 cm i par?
Sporeband är en viktig del av ridkläderna, som tjänar till att förbättra kommunikationen mellan ryttaren och hästen. De är individuellt justerbara och säkerställer därmed en säker och bekväm passform. De är perfekta för ryttare som behöver tillförlitlig utrustning för effektiv och exakt kontroll när de åker.

för vem är sporbanden cirka 47 cm särskilt lämpliga i par?
Sporband är särskilt lämpliga för ryttare som letar efter tillförlitlig utrustning för att säkerställa effektiv och exakt kontroll när man rider.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.